November måneds GOODIEBOX 2017

Konkurrence – 2. advent

dsc_0873

Reklame for Schwarzkopf.

Så blev det anden søndag i advent, og derfor kan du nu deltage i en ny konkurrence. Du kan vinde hårpleje produkter fra Schwarzkopf, som både giver dig pleje i vintertiden og hjælper dig med at kontrollere hue-håret. Du kan deltage her på bloggen og på Instagram (juliedeschanel). Konkurrence løber til på lørdag, hvor en vinder trækkes tilfældigt.

DU DELTAGER VED AT EFTERLADE EN KOMMENTAR NEDENFOR

Du kan vinde:

  • Gliss Ultimate Oil Elixir Serum
  • Got2b 2Sexy Volumizing Hairspray
  • Gliss Fiber Therapy Bonding Seal Mask

Gliss Ultimate Oil Elixir Serum: Denne hårserum indeholder nærende olieeliksir og guldpartikler, som reparerer hårets overflade og effektivt nedsætter slitage på håret. Den hjælper med at udglatte hårets struktur og gør det glansfuldt og smidigt. Serummet kan sprayes i nyvasket eller tørt hår og skal ikke skylles ud.

Got2b 2Sexy Volumizing Hairspray: Hårsprayen giver dit hår ekstra fylde, der holder hele dagen. Den har et ekstra godt hold på niveau 4, og så dufter den skønt af hindbær. Hold hårsprayen ca. 30 cm fra hårbunden og spray i korte intervaller for at opnå det bedste resultat!

Gliss Fiber Therapy Bonding Seal Mask: Denne maske er ideel til dig, der har skadet hår, som følge af farvning eller varmestyling. Hårkuren indeholder det revolutionerende Omegaplex, der giver optimal pleje til dit hår. Den virker reparerende og forsegler bindingerne i håret for langvarig beskyttelse – og er derfor også god til håret her i vinterkulden.

dsc_0875

5 gode råd fra Schwarzkopf til forebyggelse af ustyrligt huehår

1. PLEJ DIT HÅR

Et velplejet hår kan mindske risikoen for strittende og elektrisk hår fra huen. Det er utrolig vigtigt, at håret får ekstra meget fugt i vinterperioden. Du kan tilføre håret fugt på forskellige måder afhængig af din hårtype. Du kan bl.a. bruge en balsam efter hver hårvask eller en fugtgivende hårkur 2-3 gange om ugen. Det vil gøre håret blødere og mere glansfuldt og give færre strittende hårstrå. Du kan med fordel også bruge en hårolie eller hårserum til at pleje de tørre hårspidser.

2. SKRU NED FOR DE VARME STYLINGREDSKABER

Det er også en god idé at skrue ned for brugen af det varme stylingværktøj, som fx dit krøllejern, glattejern og hårtørrer. Håret er allerede udsat for nok i løbet af vinteren, så vær opmærksom på at behandle håret ekstra nænsomt og undgå at skade og udtørre det yderligere.

3. BRUG PRODUKTER UNDER HUEN SOM SKABER VOLUMEN

For at undgå en flad manke, når du tager huen af, kan du skabe volumen ved at bruge en hårspray på hårrødderne og efterfølgende føntørre håret med hovedet nedad.

4. BRUG DEN RIGTIGE HÅRBØRSTE

Din hårbørste har faktisk stor betydning for, hvor elektrisk dit hår bliver. Bruger du en plastik- eller metalbørste, øger du risikoen for strittende hattehår. Brug i stedet en hårbørste lavet af naturligt materiale som eksempelvis træ – det vil hjælpe med at holde håret på plads.

5. FIND EN GOD HAT ELLER HUE

Kollapser dit hår stadig, når du tager hatten af på trods af alle dine bestræbelser? Så har valget at hovedbeklædning også en betydning for, hvor meget hattehår du får. Huer eller hatte, som sidder lidt løst på hovedet fungerer rigtig godt, hvis du har svært ved at undgå elektrisk hår.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

November måneds GOODIEBOX 2017