Konkurrence - 1. advent

November måneds GOODIEBOX 2017

dsc_0870

Månedens GOODIEBOX er på gaden, og temaet er In The Nude. Boxen indeholder hudpleje og makeup, som har til formål dels at pleje ens naturlige jeg og dels at få det til at se ud som om, at man ikke har brugt noget – altså, det der naturlige makeup look. I boxen finder du følgende:

GLOSSWORKS Nail Polish Tanfastic Nude: Full size. Årh, jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Jeg er så træt af neglelak. Men denne passer dog rigtig, rigtig fint ind i boxens tema, så for denne gang er det okay 😉

COFFEE AND SCRUB Coconut Coffee Scrub: Full size. Jeg ELSKER scrubs. Elsker, elsker, elsker. Denne kaffe scrub indeholder antioxidanter og blødgørende olier, som eksfolierer huden og gør den silkeblød. Den dufter let af kokos, og jeg GLÆDER mig til at prøve den under bruseren!

SLEEK MAKEUP Face Contour Kit: Full size. Vi har før stiftet bekendtskab med Sleek i de tidligere boxe. Contour er jo stadig super populært, og nok en trend der altid vil hænge lidt ved. Jeg har (stadig) ikke gjort mig så meget i det, men i denne er der også kun to farver – en mørk til at fremhæve kindbenene og en highlighter. Så der kan jeg godt være med!

LUXIE BEAUTY Flat Angled Blender Face Brush: Full size. Yay, jeg elsker disse makeup pensler, de er så fine! Vi har før fået en – vidst nok til øjnene – i en tidligere box. Derudover kan jeg godt li’, at der er valgt en børste, som passer til boxens indhold – i denne box contour kittet fra Sleek Makeup. Point for dét!

MESAUDA BB Cream Radiant Skin Nude Skin Liquid Silk: Full size. Det er lidt forskelligt, hvilket produkt der er at finde fra Mesauda i boxen, men i min er der en BB cream. Det irriterer mig lidt, at man ikke får det samme, da jeg f.eks. aldrig bruger BB cream men meget gerne bruger foundation. Anyways, så skulle denne BB cream være meget naturligt med en god dækkeevne – faktisk, skulle den være lige så god som en foundation. Så jeg giver den en chance!

OLE HENRIKSEN Pore Balance Facial Sauna Scrub: For ikke så længe siden var der lignende produkter fra Ole Henriksen at finde i GOODIEBOXen. Jeg er heldigvis glad for serien, og generelt Ole Henriksen, så derfor generer det mig ikke. Jeg er rigtig glad for facescrubs, så det er dejligt, at det lige er sådan én, der gemte sig deri. Scrubben renser huden i dybden og fjerner døde hudceller effektivt med kombinationen af glykolsyre og vulkansk sand.

dsc_0871

Alt i alt: Så har GOODIEBOX gjort det godt! Produkterne passer perfekt til boxens tema, og hænger bare super fint sammen. Det hele – med undtagelse af Ole H – passer fint sammen i farverne, og giver virkelig en nude feeling. Det er nogle gode produkter, og kaffe scrubben er virkelig et anderledes pust, som jeg personligt er rigtig glad for. Så alt i alt en rigtig vellykket box!

dsc_0872

1 kommentar

  • Jeg syntes også boksen var rigtig god denne gang. Jeg kunne bruge det hele 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Konkurrence - 1. advent