Jeannemors 60 års fødselsdag

Vintage Chanel

Selvom det er ved at være et år siden – eller mere endda – så har jeg stadig ikke fået vist jer mit første Chanel. Det er købt brugt, bevares, men meget af det Chanel der bliver forhandlet er jo brugt i og med, at der fås virkelig meget smukt vintage som tasker, sko og tøj. Mit første Chanel er et par sko, og det skyldes 100%, at jeg simpelthen ikke gider bruge så mange penge på en taske – lige nu i hvert fald. Jeg har set mange “billigere” brugte Chanel tasker, men sådan en stor sort Chanel Boy Bag er jo bare goals. Skal det være, så skal det fandme også være. Det er dyrt at rejse så mange gange om året, som jeg ofte gør. Hvad jeg har brugt på rejser (og lommepenge i forbindelse dermed) i år kunne sagtens have betalt en Chanel taske, men det er ikke dér mine prioriteter er lige i øjeblikket. Den taske skal nok komme en dag, men for nu “nøjes” jeg med et par smukke, meget lidt brugte, vintage (tror jeg i hvert fald) sko.

Jeg fik dem til en rigtig god pris, hvis jeg selv skal sige det. Jeg kan ikke huske præcis hvad jeg gav, men det var omkring 1.500-2.000 kr., og det er endda med en (meget slidt) æske og en stofpose. WIN! Jeg kan se på æsken, at nyprisen var ca. 5800 dengang de blev købt, så jeg er meget tilfreds med prisen. Jeg har faktisk fået brugt dem en gang til et event, og de er vildt behagelige at have på, omend de er ret høje. Jeg havde dem faktisk på, da jeg var til et drinks event, hvor jeg blev liiiidt fuld (og måtte blive hentet), og dét klarede de også til bravour. Altså, en sladret mig, der vaklede rundt.

3 kommentarer

 • Ace

  Hej, kan ikke rigtig få fat i dig på andre måder end her 🙂
  Men det ser ud som om dine blog posts bliver postet på min bloglovin side? Er det noget du ved noget om? 🙂
  Jeg har desværre mistet lidt følgere pga. af det, da de jo ikke ved at det ikke er mig 🙂
  Du kan bare svare på mail hvis det er 🙂
  hilsen Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fede – sikke et godt køb ! 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååååååh hvor er de bare fede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Jeannemors 60 års fødselsdag