Sunny essentials | Hair

Sunny Essentials | Body

Reklame for Rituals.

Til at forberede min krop på solen, beskytte den mod solen og give den masser af fugt har jeg Rituals med mig i baggagen. Jeg er kæmpe fan af deres smukke produkter, der altid er velduftende og giver mig en rigtig good feeling. Altså, sådan en følelse af velvære! Deres butikker er lige så fantastiske som deres produkter, og flere af julegaverne, som jeg gav sidste år, var også derfra. Det er produkter, der holder hvad de lover, og som man gerne vil have stående fremme på badeværelset.

Opdag the Ritual of Hammam der er beriget med revitaliserende rosmarin og eukalyptus, der renser, blødgør og nærer huden. Luk øjnene, og mærk varmen fra din egen privat wellness-ceremoni. Hammam er en af de ældste badetraditioner i verden. Disse dampbade fra østen renser både krop og sjæl, og den ældgamle skik inspirerede os til at skabe en moderne Hammam-serie til hjemmebrug.

Fra denne serie har jeg en bodyscrub, som jeg har brugt ca. hver anden dag på ferien. Jeg kan godt lide at få renset min hud godt for solcreme, klorvand, sved, døde hudceller og hvad der ellers kan sidde efter en dag i solen, så den er KLAR til en god tan. Nogle gange er kropssæbe bare ikke nok.

THE RITUAL OF HAMMAM HOT SCRUB: Denne scrub er ikke for sarte næser! Den dufter skønt og intenst af eucalyotus. Og det gør hele hytten også bagefter. Scrubben er baseret på rensende havsalt, varmende ingefær og forfriskende eucalyptus (deraf duften). Den sørger for en god rensende og nærende skrubeffekt, og giver samtidig huden en behagelig prikkende fornemmelse. Den er virkelig effektiv, og efterlader huden silkeblød, forfrisket og med en dejlig varm fornemmelse.

Opdag The Ritual of Karma som hjælper dig med at dykke ned i de positive sommervibrationer hele året rundt. Pas godt på dig selv, og vær opmærksom på de små ting. De vender til slut tilbage til dig igen.

Fra denne serie har jeg en solcreme og en fugtigscreme, som jeg bruger som aftersun.

THE RITUAL OF KARMA SUN PROTECTION MILKY SPRAY 20: En fantastisk solcreme, hvis I spørg mig. Nøj, hvor blev jeg positivt overrakset. Det er en fugtgivende lotionsspray med beskyttelsesfaktor 20, der hurtigt absorberes af huden uden at klistre. Og det er altså sandt! Den er så nem at have med at gøre, og er ?væk? fra huden næsten øjeblikkeligt. Solcremen beskytter huden mod UVA- og UVB-stråling og er vandafvisende. Det avancerede beskyttelsessystem indeholder et kraftigt naturligt antioxidantkompleks baseret på økologisk hvid te, naturligt E-vitamin og gingko biloba. Den dufter så skønt!

THE RITUAL OF KARMA SHIMMER BODY CREAM: Denne creme bruges efter du har tilbragt dagen i solen – ligesom en aftersun. Det er en rig creme, der giver intens nærrig til huden – og så har den endda en glittrende effekt. Den er baseret på hvid lotus og økologisk hvid te, lyder det ikke bare lækkert? Den har en lindrerende virkning på huden, der efterlades dejlig blød. Cremen har en let konsistens, så den trænger nemt ind i huden uden at fedte. Duften er sød, blomsteragtig og sommerlig – lige som en aftersun skal være.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

NÆSTE INDLÆG

Sunny essentials | Hair