Sunny essentials | Face

Sunny essentials | Hair

Reklame for Wella Professionals.

Ligeså vel som huden skal beskyttes imod solens stråler, så skal vores hår også. Vores hår kan nemlig tage (kosmetisk) skade af solens stråler. Det er selvfølgelig ikke skadeligt i samme omfang, som det er for vores hud, men derfor bør man være opmærksom på det alligevel, hvis man ønsker et sundt og lækkert hår. Håret kan blive tørt, spaltet og ødelagt, hvis det ikke beskyttes ordenligt, når det udsættes for solens skadelige stråler. Derfor er det vigtigt, at man beskytter håret mod UV-stråler – og det er jo særligt aktuelt, når man er på solferie. Derudover er det ligeså vigtigt at pleje håret efter man har været i solen, da det – ligesom vores hud – har brug for fugt, fugt, fugt.

Wella Professionals har et godt bud til solbeskyttelse- og pleje til dit hår. Deres Sun-serie består af tre solbeskyttelsesprodukter, der plejer håret før, under og efter ophold i solen. Serien består af Hair & Body Shampoo, Express Conditioner og Protection Spray, der alle tre beskytter håret mod de skader, der kan opstå, når man opholder/har opholdt sig i solen – herunder skader fra salt- og klorvand samt UV-stråler.

Wella Professionals Sun Hair & Body Shampoo: Dette er en shampoo, der kan anvendes til håret og til huden. Den virker beroligende og nærende, samtidig med at den hjælper med at give langvarig fugt. Den bruges efter du har været i solen, ligesom enhver anden shampoo/kropssæbe, så du får renset alt salt- og klorvand samt solcreme af hår og hud. Den kommer nemt ind i håret, og efterlader det godt afrenset og lækkert. Huden efterlades silkeblød og fugtet.

Wella Professionals Sun Express Conditioner: Dette er en conditioner, som er med til at reparere og nære håret. Den har en lækker konsistens, og gør håret glat, ufiltret og fantastisk blødt. Den er beriget med E-vitamin, som giver god fugt til håret efter en dag i solen. Du bruger den i længderne af håret efter shampoo.

Wella Professionals Sun Protection Spray: Dette er en spray, der beskytter håret mod solens skadelige stråler samtidig med, at den plejer og giver fugt til håret samt virker blødgørende – alt sammen ved hjælp af et vitamin kompleks. Sprayen er UV-beskyttende, og skal derfor anvendes før (og mens) håret udsættes for sol. Du ryster flasken grundigt, påfører sprayen jævnt (i vådt eller tørt hår) og lader den sidde indtil håret vaskes. Så opnår du optimal beskyttelse mod solskader på håret, som f.eks. udtørring eller afblegning.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

NÆSTE INDLÆG

Sunny essentials | Face