Jeannemors 60 års fødselsdag

Sunny essentials | Face

Indlægget indeholder reklame.

Jeg har lidt forskellige godter med til ansigtet, der jo er særligt udsat i solen, hvis man – ligesom mig – hverken bruger hat eller solbriller og ikke ser et problem i en lækker tan. Jaja, jeg ved godt, at det senere hen giver rynker (og sikkert alt for tidligt), men det må jeg fortryde til den tid. Det hjælper min urene hud rigtig godt, og så er jeg bare kønnere, når jeg har lidt farve i hovedet. Dog har jeg stadig høj solbeskyttelse med, som jeg bruger på ekstra udsatte områder eller på områder der fik liiiidt for meget sol dagen forinden. Derudover har jeg nogle produkter med, der giver FUGT, FUGT og FUGT.

A-DERMA Protect AC Lotion SPF50+: Dette er en ansigtssolcreme, der er rigtig god til kombineret eller fedtet og uren hud. Dét er jo lige min hudtype, og den er så lækker at smøre ind og have på! Derudover er den velegnet til sart hud, da den sikrer en tredobbelt beskyttelse. Den beskytter huden ved et bredspektret, fotostabilt UVB/UVA-beskyttelse med patenteret solfilterkompleks. Den sikrer en langvarig effekt, sikkerhed og høj tolerance. Dernæst indeholder den det patenteret aktivingrediens – Rhealba® havrekimolie. Rhealba® havrekimolie indeholder et patenteret molekyle: Barriestolide®, der er et innovativt aktivstof, som booster lipidsyntesen og styrker hudens barrierefunktion i sollys. Afslutningsvist hjælper den med at bevare cellerne ved hjælp af Rhealba® Havrekimolie, der styrker det cellulære forsvar. 

YVES ROCHER After Sun Beautifying Anti-Aging Face Care: Jeg er vild med denne aftersun til ansigtet, som har en meget let konsistens. Den har en anti-age effekt, og virker reparerende på huden. Den beroliger, fugter, modvirker pigmentpletter og udfylder rynker samt fine linjer – alt hvad der er godt for din hud efter en dag i solen. Min hud føles dejlig blød og glat efter brug uden at være fedtet – hvilket jeg synes er vigtigt. Jeg er lige så vild med deres aftersun til kroppen, og priserne er meget overkommelige.

AVÉNE Tolerance Mask: Et af favoritmærkerne gør det igen! Denne ansigtsmaske er til sensitiv hud, den er dejlig fugtgivende og virker beroligende på huden. Perfekt til solferien. Den er udviklet efter det unikke Sterile Cosmetics koncept, hvor den patenterede tube gør alle former for konserveringsmidler helt overflødige. Det er virkelig et smart “system”, jeg blev helt overrasket første gang jeg prøvede den! Masken indeholder kun 7 ingredienser, der er nøje udvalgt, så de matcher hudens komposition og struktur. Jeg bruger masken om aftenen, og lader den sidde natten over. Min hud suger næsten det hele – og det overskydende vasker jeg blot af om morgenen. Min hud elsker det!

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

NÆSTE INDLÆG

Jeannemors 60 års fødselsdag