HUSKer du, at få nok fibre i hverdagen?

Jeannemors 60 års fødselsdag

I går blev min mor 60 år, og det er jo hele grunden til, at vi er taget til La Palma. Det er jo lidt en noget atypisk fødselsdag, da vi er vant til at komme forbi til morgenbrød og så komme igen om aftenen til mad eller tage ud at spise. Her var vi sammen fra vi vågnede til vi gik i seng og lavede ikke det vilde – udover at spise god mad, ligge ved poolen, få noget sol og nyde vores skønne hotel -, så det føltes mere som en hvilken som helst anden feriedag end en rund fødselsdag. Men altså, man kan jo sige, at sidste år også var en noget atypisk dag, da vi fejrede den på hospitalet, da min mor var blevet opereret for kræft få dage forinden hendes fødselsdag.

Anyways. Dagen startede med flag, balloner og fødselsdagssang! Min mor åbnede gaver før vi gik ned til et overdådigt brunch-bord med champagne. Min søster og jeg har siden juli måned vidst, hvad min mor skulle have i gave, og det har været SÅ svært ikke at sige noget. Det er nok den største (og længste) hemmelighed til dato. Et af hendes store ønsker var en tur til Grønland. Altså, ikke at hun har ønsket sig det i fødselsdagsgave, men sådan et af hendes største livsønsker så at sige. Så der skal vi hen til janaur!! Det er så spændende, og det bliver uden tvivl en vild oplevelse.

Vi var lidt kreative med gaven, så hun ikke bare fik et kort, hvor der stod du skal til Grønland. Først fik hun en Lego Duplo flyvemaskine. Så fik hun et boardingcard med navn, afrejse dato, tid og sted men ingen destination. Så skulle hun åbne den sidste pakke, og se om hun kunne gætte det. Hun fik et Playmobil polarsæt med slædehunde og et isbjerg – og hun kunne heldigvis godt gætte det, ellers havde det været lidt akavet. Haha. Billedet til indlægget er fra en video – lige da hun havde gættet det, og sad og hylede som en stukken gris.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

HUSKer du, at få nok fibre i hverdagen?