Hasta la vista!

Urtekram superfoods

Reklame for Urtekram

Urtekram lancerede for noget tid siden nogle fine sorte dåser fyldt med forskellige superfoods. Du finder blandt andet bipollen, ingefær, maca, havtorn og spirulina (sidstnævnte har jeg selv eksperimenteret lidt med, og I kan finde opskriften nedenfor) i ?kollektionen?. I den anledning var jeg til et lækkert event, hvor vi fik serveret skønne retter, der var lavet med de forskellige superfoods. Jeg var særligt glad for brødet vi fik, der var drysset med spirulina! Det gav en virkelig god umami-smag, og derfor måtte jeg også selv prøve en opskrift af med superfooden. Vi fik også en lille portion chiagrød, som vi selv toppede med de forskellige superfoods – man skal være lidt varsom, da de altså er mere powerfulde end de ser ud, det fandt jeg hurtigt ud af 😉

Jeg er selv ret glad for konceptet, da man nemt får nogle gode vitaminer og mineraler. Dåserne er fine at have stående, og holder tæt så tingene ikke får fugt. Alt er økologisk, så det er bare rene godter, du fylder din krop med. Du kan bruge superfoods til mange ting, men det er særligt nemt at proppe lidt i en juice, en smoothie eller din morgengrød.

Opskrift
500 g. mandler
2 tsk spirulina
4 tsk salt
3 dl vand

Fremgangsmåde
Bland de 4 spsk salt med 2 tsk ud i det kogende vand på en pande, og læg mandlerne i blandingen. Lad mandlerne stå i blød i vandet i ca. 15 minutter, og varm derefter det hele op på panden. Lad det ?koge? til vandet næsten er væk. Pas på, at du ikke brænder det på – rør jøvnligt. Fordel derefter mandlerne i ét lag på en bageplade med bagepapir. Bag mandlerne ved 150 grader i 20-25 minutter ved varmluft. Alt afhængig af hvor godt du har kogt vandet ind, skal de evt. have længere tid i ovnen. Tag en mandel ud, lad den køle og mærk om den har en god sprødhed. En sund snack til farten eller en fredagaften!

Produkter og priser
Cocoa nibs 34,95 kr.
Lucuma 34,95 kr.
Gurkemeje 24,95 kr.
Bee pollen 59,95 kr.
Havtorn 59,95 kr.
Matcha 59,95 kr.
Kakaopulver 29,95 kr.
Hvid chia 29,95 kr.
Spirulina 34,95 kr.
Ingefær 24,95 kr.
Tranebær 59,95 kr.
Byggræs 54,95 kr.
Kakaosmør 49,95 kr.
Acai pulver 59,95 kr.
Baobab 34,95 kr.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Hasta la vista!