The Ritual of Ayurveda relancering

Hasta la vista!

Jeg rejser om fire dage, til en helt ny og spændende destination, som jeg aldrig har besøgt! Faktisk om mindre end fire dage, da vi flyver kl. 7 om morgenen på torsdag. Wauw, tiden er bare fløjet. Vi skal fejre min mors fødselsdag under varmere himmelstrøg, og jeg glæder mig så meget. Jeg skal af sted med min mor, min søster og min nevø Konrad (og selvfølgelig Konrads lille bror i mavsen). Det er Konrads første ferie, så det bliver så hyggeligt. Og så har min søster faktisk også fødselsdag, men det er lidt som om, at det hele handler om min mors, haha. Mon ikke det hele går alligevel, når hun får lov at nyde dagen i sol og varme på et lækkert spa hotel?

Vi skal bo lige ud til strandet med den smukkeste havudsigt, og skal mæske os i mad og drikke, da vi har all-inclusive. Vi skal til øen La Palma, som skulle være en fantastisk smuk ø. Da det er en vulkan-ø, er sandet på stranden SORT, og det håber jeg, at der kan komme nogle smukke billeder ud af. Hotellet har 10 pools, og er faktisk så stor, at det har sit helt eget aflukket nudistområde med dertilhørende pool. Say what?

Selvom vi næsten lige er vendt retur fra sydens sol, så glæder jeg mig til at mærke varmen igen. Og til at fejre min mor på bedste vis. Jeg vil langt hellere nyde en uge med hende og min søster, end at holde en kæmpe fest for hende. Vi har altid bare været os, og vi har et helt særligt bånd, så det virker bare som den helt rigtige måde at fejre det på. Jeg glæder mig endnu mere til at hun skal have sin gave, mest af alt fordi det ikke er noget, som hun har ønsket sig – det er altid et sats med sådan nogle gaver, men det er bare mere personligt end at vælge noget fra en liste.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

The Ritual of Ayurveda relancering