Opskrift: NEM Crumble Pie

Girly drink med Hendricks

Reklame i samarbejde med Hendricks

Denne weekend står hverken på skønne G&Ts i godt selskab (desværre) eller en hel dag på langs – eller med hovedet i toilettet – med ulidelige tømmermænd (heldigvis). Det gjorde den tilgengæld for to uger siden, hvor Hendricks Gin bidrog til lækre drinks, gode grin samt nogle onde tømmermænd. En Gin & Tonic går man jo aldrig galt i byen med, altså en helt klassisk en. Men den er både bitter, skarp og i hvert fald ikke særlig girly.

Hvis du ønsker et liiidt mere girly og sødt twist til din Gin og & Tonic, så tilsæt rabarber sodavand – you won’t regret it (først dagen efter). Vi havde købt nogle dåser, som både var økologiske og billige, hvilket var et hit. De fås blandt andet i Føtex og Netto.

Opskrift
1 del gin
2 dele tonic
2 dele rabarber sodavand

Godt med isterninger – gerne flere end der var i vores – og en halv lime, der er presset er et must! Jeg forestiller mig, at noget frisk mynte også ville være lækkert. Jeg glæder mig til at eksperimenterer endnu mere med Hendricks, for der er mange muligheder for nogle gode – og ikke nødvendigvis særligt kalorieholdige – drinks, når ens basis er en G&T.

Billederne er venligt udlånt af søde Nuria Blum (www.nuria.dk), der delte de lækre drinks og gode grin med mig.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Opskrift: NEM Crumble Pie