Opskrift: NEM Crumble Pie

Lovena Sensitive nyheder

Reklame i samarbejde med Lovena Sensitive

Lovena Sensitive er Netto?s budgetvenlige plejeserie. Produkterne i serien er både skånsomme og hudvenlige, da de alle har Astma & Allergimærket. Derudover har alle produkter – pånær deres nye lusekur – også Svanemærket. I serien er der kommet tre nyheder, nemlig deres Intimsæbe, Deo Roll-On og Lusekuren. Nyhederne kom i handlen i uge 36, så du finder dem alle i din lokale Netto. Udover de tre nye skud på stammen finder du blandt andet også barberskum, plaster, bodylotion og shampoo i serien.

Produkterne er udviklet til at give hele familien budgetvenlige produkter, der ikke inderholder unødig kemi. Budgetvenlig, tænker du måske? Hvad snakker vi her? Jamen, deres Intimsæbe ligger til 16,95 kr, deres Deo roll- on ligger til 14,50 kr. og deres Lusekur ligger til 109 kr.  Dét er da nogle gode priser!

Lovena Sensitive Deo Roll-On er blandt andet lavet af naturlige og plejende mandelolier samt olivenolier, der blødgører huden og sikrer et godt og naturligt plejeprodukt. Deoen har ikke som sådan nogen duft, hvilket passer mig rigtig godt. Jeg har brugt den siden, at jeg fik den, og den gør det den skal. Jeg oplever ikke nogen lugt i løbet af dagen, og så er jeg glad for, at den afgiver en rigtig fin mængde produkt – hverken for lidt eller for meget.

Lovena Sensitive Intimsæbe indeholder milde vaskeaktiver som glycerin og mælkesyre, der er med til at bevare den naturlige mælkesyrebalance i de sarte, intime områder. Jeg bruger altid intimsæbe, og det er dejligt med et billigere produkt, end de dyrere alternativer, som man blandt andet kan få på apoteket.

Lovena Sensitive Lusekur er særlig skånsom ved sarte barnehoveder, og derfor også har Astma & Allergi mærket, hvilket betyder, at produktet ikke indeholder unødig kemi, problematiske indholdsstoffer eller parfume. Nu er lusekuren ikke så aktuel for mig, men jeg vil da klart anbefale mødre og fædre at prøve den på børnene, før de tager skrappere produkter i brug.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Opskrift: NEM Crumble Pie