Update på mit modermærke

Oktober måneds GOODIEBOX 2017

Reklame i samarbejde med GOODIEBOX

Månedens GOODIEBOX er på gaden (eller det kom den for et stykke tid siden), og i dette indlæg kan du læse om indholdet i boxen samt hvad jeg synes om den. Jeg har været den glade modtager af GOODIEBOX i snart to års tid, først på egen regning og nu i forbindelse med et samarbejde. Jeg har altid været så glad for konceptet, da jeg får en masse skønne produkter, der enten er helt nye for mig eller personlige favoritter. Desværre synes jeg at boxen de sidste par gange har været kedelige (hvilket også er grunden til, at I ikke fik et indlæg sidste måned), og desværre er denne box ikke en undtagelse.

Månedens tema er Girls’ Night In, men jeg synes ikke at alle produkterne er lige passende til temaet. For mig består en god girls night af ansigtsmasker, fodbad, neglelak, pincet/voks til øjenbryn og hårkur. Egentlig er jeg glad for, at der ikke er en neglelak i, da jeg er kørt lidt død i neglelak, så lige på dét punkt er GOODIEBOXEN undtaget for yderligere tiltale fra mig. Nogle af produkterne lever da også op til mine forventinger, men andre måtte gerne have været skiftet ud. GOODIEBOX har før gjort sig i at lægge en snack eller et brev the i boxen, og dét havde været helt perfekt i denne anledning! Måske nogle popcorn? Tilgengæld gemmer der sig nogle skønne brands i boxen, som du kan købe HER.

I boxen finder du:

HUMAN+KIND | Body Soufflé – der er et fullsize produkt. At få en god scrub er helt klart lig med velvære, men hvem har nogensinde taget et bad (medmindre man har en jacuzzi eller et kæmpe badekar) til en girls night? Det er i hvert fald ikke noget jeg og mine veninder har gjort os i før. Så det virker lidt mærkeligt, at der er et kropsprodukt i boxen, der kræver, at man går i bad. Om ikke andet er det et LÆKKERT brand, produktet dufter skønt og jeg er en sucker for scrubs! (Hvor er min ansigtsmaske?)

BALANCE ME | BB Natural Perfection Cream – Endnu et skønt brand, men for mig bruger man altså ikke BB cream til en girls night. Man skal jo sove? Og hvad skal man bruge SPF 25 til om natten? Det falder lidt igennem ift. temaet, men udover det glæder jeg mig til at prøve produktet! (Hvor er min natcreme?)

LING | Dual Moisture Emulsion – Jeg har hørt meget om dette New Yorker-brand, som skulle være utrolig lækkert og meget brugt i Hollywood. Dette er et produkt, der kombinerer fugt, serum og toner i én. Den bruges morgen og aften efter rens og inden creme for et ekstra fugtboost. Produktet passer egentlig fint i boxen, men som I ved, så er jeg ikke fan af non-fullsize produkter.

IROHA | Hand Mask Gloves Repair (Perl) – der er et fullsize produkt. YES, lige sådan et produkt, der skal være i boxen. Du vasker først hænderne, stikker derefter begge to i hver deres handske og så nyder nyder du at dine hænder bliver plejet og fugtet de næste 15-20 minutter. Derefter massere du evt. overskydende produkt ind i huden, og dine hænder er super lækre! Jeg kan anbefale en lille håndscrub først, hvis dine hænder trænger til en ordenlig overhaling 😉

THE VINTAGE COSMETICS COMPANY | Blemish Wand  – der er et fullsize produkt. Jeg er vild med den inpakning, som The Vintage Cosmetics Company’s produkter kommer i. Den er for cute! Men lige det her produkt er jeg ikke helt fan af. Det hører nok til (hos nogle) at sidde og presse bumser til en girls night, men jeg er ikke fan. Blemish Wand presser urenheder uden at man skal bruge sine beskidte og bakteriefyldte fingre, hvilket jo er smart nok – hvis det virker. Jeg har dog aldrig prøvet det på denne måde før, så jeg ser frem til at prøve produktet – men det bliver altså en dag, hvor jeg er alene. (Hvor er min pincet?)

PRAHA | Fodfil – der er et fullsize produkt. Personligt havde jeg gerne set, at denne var skiftet ud med noget fodsalt, en par futter (f.eks. dem fra Miqura) eller andet. Både da jeg ikke bruger denne type fodfil, og da det ikke er det lækreste at sidde og file hård hud af fødderne.

OG HVOR ER MIN HÅRKUR? Hvad synes I andre om boxen? Er den indbegrebet af jeres Girls Night? Der er i hvert fald et par virkelig lækre produkter i mellem, men temaet er bare lidt off for mig. Måske et hårbånd (til at holde håret væk) fra ens ansigtsmaske også var en idé. Eller er det bare mig?

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Update på mit modermærke