Kræftpakkeforløb

Sodastream Spirit

Reklame i samarbejde med SodaStream

Der skulle åbenbart gå lang tid før jeg blev indehaveren af en SodaStream – til trods for, at jeg har et absurd forbrug af danskvand. Jeg kan huske første gang, jeg blev introduceret til sådan en maskine. Det var hjemme hos en veninde for 5-7 års tid siden. Jeg synes, at det var smart, og mega lækkert med alle de der smage, man kunne købe til den. Alligevel har jeg ikke fået investeret i en, selvom jeg flere gange har overvejet det. Da jeg så blev tilbudt at få en til test, tøvede jeg ikke et sekund med at sige JA TAK.

Som sagt drikker jeg meget dansk vand. I sommers købte jeg 5-6 rammer med hjem fra Tyskland, men har måtte supplere med de billige fra Rema1000 (der altså ikke er lige så gode). Det er både en stor udskrivning, især fordi jeg køber dem i 0,5 liters – og så fylder det også enormt meget! Som i virkelig meget. Min altan er både proppet med fyldte såvel som tomme flasker, for nu er det ikke lige hver uge, at jeg kommer ned med pant. Så dét er egentlig et irritationsmoment, da jeg hellere så, at altanen ikke blev brugt til opbevaring.

Derfor er SodaStream helt optimal for mig. Det er både billigere og mere praktisk. Bevares, selve maskinen fylder da, men det er intet i forhold til (tonsvis af) 0,5 liters flasker. Flasken der medfølger til maskinen kan indeholde 1 liter vand, og så er den genanvendelig, hvilket betyder, at jeg nu passer lidt bedre på miljøet end førhen. I maskinen er der en gascylinder (der giver op til 60 liter dansk vand – afhængig af hvor mange bobler, du foretrækker i dit vand), så den er fint gemt væk. Modellen, som I ser på billedet, hedder SodaStream Spirit, og jeg synes, at designet er så lækkert. Jeg har intet imod at have den stående fremme på køkkenet bordet, tværtimod, så komplimenterer den min KitchenAid rigtig godt! Den fås også i sort, hvis man er mere til dét. Denne maskine har en smart snap-lås funktion gør, at du nemt kan isætte en tom flaske i sodavandsmaskinen uden at skulle skrue og dreje. Og så trykker du ellers bare på knappen i toppen – 1 gang for blid brus – 2 gange for godt med brus – 3 gange for virkelig meget brus.

Så kan du jo helt selv vælge, om den skal drikkes som den er, om den skal piftes op med smag eller om den lige skal have et skud gin og lime 😉  

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Kræftpakkeforløb