L'or morgenevent og kaffekapsler

Mælkesyrebakterier på ferien

Reklame i samarbejde med LactoCare (kan købes på apoteket)

Mælkesyrebakterier på ferien er blevet et must for mig. Der er simpelthen ingen grund til at få ødelagt (en del af) sin ferie, fordi man har problemer med maven. Maven bliver påvirket både af det vi spiser og drikker, men også af de ting vi laver og dem vi omgås. Der behøves ikke som sådan at være noget galt med maden eller omgivelser, før maven bliver påvirket. Bare dét er det er anderledes mad, anderledes klima, anderledes bakterier osv. kan resultere i, at maven brokker sig. Men selvfølgelig har hygiejne også meget at skulle have sagt!

Min dag på ranchen her i Texas så nogenlunde sådan her ud: fodre longhorns om morgenen (med hænderne), hvilket resulterede i savl, jord og skidt – som man også kan se på mine shorts. Køre rundt i en møg beskidt jeep, der ikke har set vand, sæbe eller sanitizer i laaang tid. En gåtur rundt på “prærien”, en tur (eller 10) i poolen og en omgang grillmad. Hvor mange (fremmede) baktierier indebar det mon? Ret mange, tror jeg. Derfor har jeg brug for et ekstra tilskud!

LactoCare TRAVEL
Denne form for mælkesyrebakterie er en tyggetablet med en lækker smag af ananas. Tyggetabletten indeholder et dagligt tilskud af 2,5 milliarder levende mælkesyrebakterier, 4 millarder varmebehandlede mælkesyrebakterier samt 0,25 mg vitamin B6 pr. stk. Hvorfor er det B6 i, tænker du måske? Det er fordi, at B6 er med til at støtte immunsystemets normale funktion og til at mindske træthed samt udmattelse.

Lactocare TRAVEL er sammensat af 4 forskellige mælkesyrebakterierstammer, herunder én som er levende samt tre der er varmebehandlede (Levende mælkesyrebakterier: lactobacillus acidophilus.
Varmebehandlede mælkesyrebakterier: lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei og streptococcus thermophilus). Mælkesyrebakterier findes bl.a. i yoghurt og ost, men det er altid en god idé at supplere med mælkesyrebakterier i tablet eller pille form, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du får opfyldt dit behov – eller hvis du skal på ferie, hvor der er andre bakterier og derved et større behov for “hjælp”.

LactoCare TRAVEL tages 5 dage før afrejse (1 stk. dagligt), og under din rejse tager du 1-2 stk. dagligt afhængig af dit behov. Tabletten kan både tygges og synkes hel med et glas vand.

LactoCare STOP
Grunden til, at denne form for mælkesyrebakterie anbefales til rejsen er, at den skal bruges ved akut behov. Altså, når din mave har brug for hjælp her og NU. F.eks. på ferien, hvis LactoCare TRAVEL ikke er nok (fordi du har fået spist/drukket noget forkert eller lignende), så er Lactocare STOP dét du har brug for. Kosttilskuddet indeholder tre varmbehandlede mælkesyrebakterier (streptococcus thermophilus, lactobcillus acidophilus og lactobacillus casei), en gærsvamp (saccharomyces boulardii) og magnesium. Magnesium bidrager bl.a. til normal balance i kroppens næringssalte, der er med til at vedligeholde en normal elektrolytbalance og til at mindske træthed samt udmattelse.

LactoCare STOP tages i 3 dage (2 stk. dagligt).

#Minemælkesyrebakterier #Lactocare

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

L'or morgenevent og kaffekapsler