L'or morgenevent og kaffekapsler

Mine mælkesyrebakterier del 3

Reklame i samarbejde med LactoCare (kan købes på apoteket)

Nu har I læst om, hvorfor JEG tager mælkesyrebakterier (læs eller genlæs HER). Én ting er hvorfor JEG tager mælkesyrebakterier. En anden ting er hvorfor andre tager mælkesyrebakterier. Vi er ikke ens, vi har forskellige bevæggrunde og forskellige behov. Derfor har jeg spurgt 3 forskellige danskere, hvorfor de bruger mælkesyrebakterier i deres hverdag. Jeg håber herigennem, at jeg kan “ramme” endnu flere af jer, der sidder derude, og tænker: “hvad kan mælkesyrebakterier gøre af forskel i min hverdag?

Hvem
Katja er mor til Konrad på 8 måneder. Konrads kost har siden hans fødsel bestået af mælk – ligesom alle andre babyers. De sidste måneder har han tilmed fået velling, og han er nu begyndt at få tilført normale fødevarer i begrænset mængder. Som så mange andre babyer på Konrads alder, kan han ikke fortælle om han har ondt i maven, problemer med at komme af med afføring eller lignende.

Hvorfor
Og netop derfor, har Konrad fået mælkesyrebakterier (kombineret med D-vitamin) fra LactoCare siden han var ganske lille – dem der hedder LactoCare BABY. Faktisk var han kun 2 uger gammel, da han begyndte at få dråberne. Så hans forældre kunne være sikre på, at give ham de bedst mulige vilkår for en god fordøjelse.

Hvordan
Konrad får hver dag den anbefalede dose af mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterierne er – som sagt – kombineret med D-vitamin, og gives i dråber. Den anbefalede dose lyder på 6 dråber dagligt, og dem får han som regel i forbindelse med sin morgenmad. Konrad har intet imod dråberne, selvom han får dem rent på en ske. Der er ingen grimasser eller nogle protester.

Oplevelser og erfaringer
Katjas oplevelse er, at Konrad har regelmæssig afføring. Så regelmæssigt, at det faktisk stort set kommer på samme tidspunkt hver dag. Konrad kan selvfølgelig ikke fortælle, om han har ondt i maven, men ud fra hans opførsel, den måde han trives på og den måde han agerer på, er der intet der tyder på, at han døjer med ondt i maven eller andre gener relateret hertil.

Vil du anbefale det til andre?
Katja vil til enhver tid anbefale andre mødre at bruge mælkesyrebakterier. Udover at give barnet mælkesyrebakterier ved hjælp af dråberne, anbefaler hun også, at man bruger modermælkserstatning, som er tilsat mælkesyrebakterier (hvis man gør brug af dette). Det har altid haft en god effekt på Konrad – og særligt i kombination med dråberne.

#lactocaredk #lactocare #minemælkesyrebakterier

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

L'or morgenevent og kaffekapsler