Vores Texas-tur

L’or morgenevent og kaffekapsler

Reklame for L’or

Forleden morgen var jeg til det skønneste event. Alt var som det skulle være. Lokationen, dagsordenen og produktet. Vi var i et af Odd Fellows smukke lokaler, som havde balkon med udsigt over (en lille bitte del af) København. Der var jazzmusik, der passede så fint til omgivelserne og gav den helt rigtige stemning. Vi fik den skønneste morgenmad, der havde alt hvad hjertet begærede. Og så fyldte vi os selvfølgelig med friskbrygget kaffe, der var lavet på L’ors kaffekapsler.

Kapslerne passer til Nespressos maskiner, og fås allerede i et hav af varianter, selvom de først lige er kommet i de danske supermarkeder i mandags. Jeps, I læste rigtigt. Du kan nu købe dine kaffekapsler i supermarkedet, hvor belejligt er det lige? Det er de første aluminiums kapsler, som forhandles i supermarkedet her i Danmark.

Alt L’or kaffe er UTZ-certificeret, hvilket betyder, at L’or støtter verdens største program for bæredygtig dyrkning af kaffe. Dette sikre en mere ansvarlig produktionsproces fra start til slut – kaffen er derved produceret forsvarligt socialt såvel som miljømæssigt. Der er derfor både tænkt på kaffebønderne, der får adgang til uddannelse, højere indtægt og bedre leveforhold samt miljøet. Så du kan nyde din kaffe med god samvittighed!

Du finder syv forskellige varianter i hhv. Espresso og Lungo i dit supermarked (Føtex, Bilka, SuperBrugsen, Irma, Kvickly og Meny). Du kan læse mere om de enkelte varianter nedenfor, og måske komme nærmere ind på din favorit.

Splendente: Espresso. Intensitet = 7. Egner sig til espresso. Smagen er delikat og afbalanceret. Med Spledente får du en nøddeagtig smag med et strejf af citrus. Blendet består af højeste kvalitet Arabica-bønner, som giver kaffen en vidunderlig, karakterfuld aroma og et gyldent lag crema.

Forza: Espresso. Intensitet = 9. Egner sig til ristretto, espresso og latte. Smagen er kompleks og nøddeagtig. Med Forza får du en fyldig intensitet samt en kompleks og krydret smag, der giver smagsnuancer af egetræ og lakrids. Kaffe efterlader et gyldenbrunt lag crema, som fuldender kaffeoplevelsen.

Supremo: Espresso. Intensitet = 10. Egner sig til ristretto, espresso og latte. Med Supremo får du en intens og krydret smagsoplevelse, der toppes af med en lys crema. Kaffen, der er fremstillet af den klassiske kaffesort Arabica, har en skøn aroma samt noter af både mørk chokolade, egetræ og ristede hasselnødder.

Ristretto: Espresso. Intensitet = 11. Egner sig til ristretto, espresso og latte. Smagen er kompleks og nøddeagtig. Med Ristretto får du en intens, krydret og markant smagsoplevelse. Ristrettoblandingen er sammensat af både Arabica- og Robustabønner, der giver kaffen en god dybde og syrlighed.

Mattinata: Lungo. Intensitet = 5. Egner sig til lungo. Smagen er delikat og afbalanceret. Med Mattinata får du en mild, afbalanceret smag med kornagtige noter samt en crema, der er lys og luftig.

Elegante: Lungo. Intensitet = 6. Egner sig til lungo. Smagen er floral- og frugtagtig. Med Elegante får du en forfinet kaffe med milde frugtige- og blomsteragtige smagsnuancer, som giver dig en skøn kaffeoplevelse. Forfriskende citrus- og solbærnoter udgør espressoens smagskerne, som fuldendes med en gylden crema.

Profondo: Lungo. Intensitet = 8. Egner sig til lungo. Smagen er kompleks og nøddeagtig. Med Profondo får du en intens lungo med en krydret aroma. Smagskombination af ristede mandler og lakrids giver dig en smag, der ikke er til at tage fejl af. Den mørke lungo afrundes med et gyldentbrunt lag crema, så du får en gennemført kaffeoplevelse.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Vores Texas-tur