Vores Texas-tur

Mine mælkesyrebakterier del 2

Reklame i samarbejde med LactoCare

Nu har I læst om, hvorfor JEG tager mælkesyrebakterier (læs eller genlæs HER). Én ting er hvorfor JEG tager mælkesyrebakterier. En anden ting er hvorfor andre tager mælkesyrebakterier. Vi er ikke ens, vi har forskellige bevæggrunde og forskellige behov. Derfor har jeg spurgt forskellige danskere, hvorfor de bruger mælkesyrebakterier i deres hverdag. Jeg håber herigennem, at jeg kan “ramme” endnu flere af jer, der sidder derude, og tænker: “hvad kan mælkesyrebakterier gøre af forskel i min hverdag?

Hvem
Louise er 23 år. Til hverdag studerer hun en bachelor i ernæring og sundhed, og så lider hun af mave-/tarmsygdommen IBS, der også bliver kaldt irritabel tyktarm. Louise har døjet med sygdommen de sidste 7 års tid, og deler jævnligt ud af livet med IBS på sin blog www.nouw.com/louiseknygberg. Derudover har hun været pescetar i længere tid, og spiser i dag overvejende plantebaseret.

Hvorfor
Louise startede med at tage mælkesyrebakterier første gang for ca. 7 år siden. Grunden til at hun startede med at tage mælkesyrebakterier var i forbindelse med, at hun blev syg med irritabel tyktarm, og håbede på, at de kunne afhjælpe nogle af symptomerne.

Hvordan
Louise har i en længere periode ikke taget mælkesyrebakterierne fast til dagligt, men i stedet har hun taget dem som kurer ca. hver tredje måned. Derudover har hun brugt dem, når hun har oplevet ubalance i sin mave, når hun har været stresset eller når hun ikke har fået spist rigtigt. Hun har altid mælkesyrebakterier med sig på ferien, hvis hun skulle opleve at få problemer med sin mave. Efter konsultation med en professionel – i forbindelse med hendes irritable tyktarm – er Louise nu begyndt at tage en særlig kombination af mælkesyrebakterier, som skal afhjælpe lige netop hendes problemstillinger.

Louises oplevelse
For Louise har mælkesyrebakterier en beroligende effekt både fysisk og psykisk, og derfor har hun også holdt ved at tage mælkesyrebakterierne i de perioder, som er nævnt ovenfor. Nu tager hun dem fast, og håber på en god effekt på hendes problematikker.

Vil du anbefale det til andre?
Kosttilskud er ikke noget man bare skal tage, hvis man ikke har et behov for det, hvorfor Louise ikke vil anbefale folk at tage det “bare for at tage det”. Men hvis man har problemer eller gener med maven, tarmene, fordøjelsen eller lignende, vil hun anbefale, at man prøver det af i en periode.

#lactocare #minemælkesyrebakterier

1 kommentar

  • Rikke Marie

    Hvor studere du ernæring og sundhed henne? Jeg er selv i gang (læs færdig i januar) med uddannelsen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Vores Texas-tur