Fitness World Basic Bootcamp

Sundtakeaway update

Reklame i samarbejde med Sundtakeaway

Nu har jeg snart været på slankepakken i fire uger. Det er gået stærkt! Jeg har sammenlagt været på madplan fra Sundtakeaway i ca. 5 ugers tid, og det har hjulpet på vægten! Det er ikke gået så stærkt, som man (måske kun mig?) kunne ønske sig. Men jeg har givet mig selv lov til at spise det jeg ville, når jeg har været til events, når jeg har hygget mig med veninder, familie eller min kæreste og når jeg har været ude at spise. Derudover har jeg stortset ikke trænet. Jeg har haft ca. en dag om ugen, hvor jeg har været i fitness eller gået så mange skridt, at det kan klassificeres som træning. Tilgengæld er jeg blevet bedre til generelt at få gået en masse. Men derfor er det jo selvfølgeligt, at vægten ikke har rykket sig i det omfang, som jeg helst havde set det efter 8 ugers tid, hvor kosten har været mere i fokus.

Tilgengæld har det været uvurderligt for mig, at kunne tage en bakke fra Sundtakeaway ud af køleskabet, fremfor ikke at spise morgenmad eller at gå ned for at købe takeaway. Det har 100% gjort forskellen for mig. At jeg nemt har kunnet få et sundt måltid, og ikke har skullet bekymre mig om kalorierne.

Men hvad har jeg så egentlig tabt mig? På de her 7,5 uge, hvor jeg en halv uge har været på juicekur og 3,5 uge har været på madplan, har jeg tabt mig 5,2 kg. Og det er altså gjort på en stille, rolig og sund måde. Det har ikke været et kick-fix, hvor jeg tager det hele på igen, hvis jeg tager et stykke kage eller noget brød. (Grove)ris, rugbrød, hvedemel og havregryn har været en del af min kost de sidste mange uger, så mit vægttab er ikke kommet ved at udelukke 284739205 forskellige madvarer. Det er kommet ved et kontrolleret indtag af sundere mad. Men jeg har stadig haft det sjovt – jeg har ladet mig selv drikke vin, spise lidt kage, spise en pizza, spise en god middag. Men jeg har haft Sundtakeaway til at “gribe mig” i hverdagens fælder.

Nedenfor ser I tre-dages mad fra Sundtakeaway

1 kommentar

  • blogbycc

    Jeg har vildt gerne ville prøve det også, det giver jo også en inspiration til hvilke mad man kan lave efterfølgende også! og sejt med dit vægttab! Jeg mangler lige de sidste par kg i mit og noget opstramning, så skulle jeg gerne være i mål!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Fitness World Basic Bootcamp