Konkurrence: GLISS hårkurer

Fitness World Basic Bootcamp

Reklame for Fitness World

Fra i morgen – mandag den 4. september 2017 – åbner Fitness World op for Basic Bootcamp. Basic Bootcamp er en ny introduktionssession til fitness- og holdtræning. Sessionerne henvender sig til dig, som enten er helt ny – eller dig som er lidt i tvivl om, hvorvidt du griber din træning rigtig an. Hos Fitness World er det vigtigt, at du kommer godt igang med din træning. Derfor anbefaler de, at du tilmelder dig deres nye Basic Bootcamps, da du her får en grundig introduktion til både fitness og de mange forskellige hold, du kan vælge imellem.

Jeg vil kort gennemgå de forskellige bootcamps nedenfor, men du kan finde præcis samme information på Fitness Worlds hjemmeside lige HER.

BASIC BOOTCAMP FITNESS: Disse sessioner er til dig, der gerne vil lære hvordan du bruger maskiner og vægte til at træne hele din krop. Med “Basic Bootcamp Fitness” får du en introduktion hertil under kyndig vejledning af en instruktør. På denne måde kan du komme godt igang med at træne selv, da du bliver sikker på, at bruge udstyret rigtigt. Derved undgår du også eventuelle skader, som du måske ville have pådraget dig, hvis du var sprunget ud i det selv. Introduktionen tilbydes i to varianter hhv. upper body (ryg, bryst, skuldre og arme) og lower body (ben, balder, mave og lænd). Sessionerne er for alle, hvad end du er nybegynder, bare godt kunne tænke dig lidt mere information om dit centers udstyr eller vil være sikker på, at du er på rette vej med din træning. Der bliver gennemgået både konditions- og styrketræningsmaskiner og så vil du også lære de bedste og mest populære frivægtsøvelser.

BASIC BOOTCAMP HOLD: Disse sessioner er til dig, der gerne vil have en introduktion til et af de mange hold, som Fitness World udbyder. Her lærer du om forskellige  træningsmetoder, men også fordelene ved denne træningstype. Efter at have deltager til sådan en session har du styr på hvad det hele handler om, når du selv starter på et hold.  Med “Basic Bootcamp Hold” får du en grundig introduktion til holdtræningen, de grundlæggende tekniker samt forståelsen for det enkelte hold. Og der er et hav af hold af vælge imellem herunder BikeFit, BodyFit, Boksning, Cross, Dans, Kettlecross, Pilates, Puls/styrke, StepFit, Stram Op, Thai Bo, TRX og Yoga.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Konkurrence: GLISS hårkurer