Fra nu til afrejse

The Body Shop travel essentials

Reklame for The Body Shop

Om små 10 dages tid rejser jeg mod varmere himmelstrøg. Vi skal jo til Texas, og selvom vejret på det seneste har været rigtig dårligt derovre (grundet orkanen Harvey og dens efterfølger), så ser det lysere og lysere ud – rent vejrmæssigt. Men jeg har dedikeret et helt indlæg til Texas, da der lige pt er lidt problemer med vores rejse, så mere om den tur i næste uge.

Tilbage til de fine produkter, som I ser på billedet, fra The Body Shop. De er virkelig indbegrebet af “travel essentials” – dog på hver deres måde. To af dem er musthaves til din carry-on, og de andre to er musthaves din kuffert. Måske I kan gætte hvad der er hvad?

Almond Hand & Nail Cream: Denne her er et must – hvad end du skal på ferie eller ej. Det er en rigtig god sommer-håndcreme, der giver dig den optimale fugt uden at fedte. Den er ikke lige så fed som f.eks. deres Hemp Hand Protector, hvorfor den egner sig godt til om sommeren. Den indeholder mandelolie og shea butter, som blødgøre, fugter og plejer dine hænder såvel som dine neglebånd.

Peppermint Cooling Foot Spray: Et musthave på længere flyveturer – særligt hvis du lider af hævede fødder og ankler, som jeg selv gør. Denne spray er med til at genoplive og opfriske trætte og ømme fødder. Den indeholder engelsk æterisk pebermynteolie, der virker kølende og forfriskende. Du kan også bruge den efter en dag på farten, en løbetur eller i andre situationer, hvor dine fødder har brug for ekstra pleje og opmærksomhed.

Spa Of The World? Mediterranean Sea Salt Scrub: The Body Shop har lavet et hav af skønne fugtighedscremer og scrubs i deres “Spa Of The World”-serie, og derfor havde jeg svært ved at vælge. Jeg blev anbefalet denne, som indeholder havsalt fra Middelhavet. Scrubben masseres ind i huden, skylles af, og huden kommer efterfølgende til at se friskere ud, da alle døde hudceller bliver skrubbet af. Det er altid godt med en god bodyscrub inden man skal på solferie, så man får en mere ensartet tan. Den er et must i kufferten!!

Spa Of The World? Hawaiian Kukui Cream: Denne blev jeg også anbefalet. Man SKAL have en god fugtighedscreme med på enhver solferie. Den skal bruges hver aften, når du har været i solen – og helst efter bad. Du er sikret en flot, ensartet og holdbar farve, hvis du starter med at bruge en scrub og derefter vedligeholder med en god fugtighedscreme. Denne indeholder kukuiolie, som er med til at pleje, give fugt og genskabe smidigheden i din hud. Den efterlader huden silkeblød, velplejet og med en smuk glød. Og det er ikke bare snik-snak, at det er en fantastisk creme – den blev nemlig vinderen af ÅRETS FORBRUGERPRIS 2016 i Danish Beauty Awards 😉

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Fra nu til afrejse