Anbefaling fra hjertet

Fra nu til afrejse

Puuha, jeg er ved at miste pusten, når jeg tænker på alt det jeg skal, før vi (forhåbentlig) rejser til Texas. I går og i dag var/er rolige dage – selvom jeg havde lidt i kalenderen. I morgen skal jeg ud med min mor og søster – vi skal til et KÆMPE kagebord i Sorø. Derefter kommer M om aftenen, da vi har været sammen (jaja, on-off, det tæller alligevel) i 55 måneder. Og ja, vi tæller. Eller mest mig, men han kan da i det mindste huske datoen. Haha 😉

Mandag skal jeg med min mor ud på Comwell ved Bella Centeret, hvor vi skal tilbringe hele dagen med foredrag, rundvisning, mad og hygge. Derefter skal jeg haste videre til pressedag hos et PR-bureau, og sidst men ikke mindst, skal jeg en tur forbi min fysioterapeut, der har været på ferie. Tirsdag skal jeg arbejde for Advokatsamfundet ude på Kolle Kolle i Værløse. Det gør jeg ca. 3-4 gange årligt, og det er en hyggelig og spændende men meget lang dag 😉

Onsdag og torsdag skal jeg arbejde i Top-Toy, og direkte til event bagefter – begge dage. Det ene er et beauty event, og det andet er et mad event – jeg glæder mig til begge dele! Fredag har jeg en venindeaftale, og ellers er kalenderen tom. Halleluja! Lørdag skal jeg tilbringe med min mor og søster – vi skal have god mad og holde lidt “på-gensyn”-hygge, nu hvor min mor og jeg forhåbentlig smutter på ferie. Søndag skal jeg til et arrangement med min mor hele dagen, og om aftenen skal jeg nok være sammen med M. Søndag er efterhånden blevet vores dag, efter vi er sammen igen, men fortsat ikke bor sammen. Mandag skal jeg nå på arbejde, og direkte videre til et event.

Tirsdag letter flyveren (forhåbentlig) meget tidligt om morgenen. Hvornår blev det lige pludselig midt september? Jeg føler, at jeg skulle vente i 100 år, men det føles vitterlig som om, at der kun er gået 2 uger siden vi bestilte billetterne. Jeg lover at komme med en Texas update snarest, og hvordan situationen ser ud for os lige pt.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Anbefaling fra hjertet