Mine mælkesyrebakterier del 1

HairLust Mask – Growth and Protection

Reklame for HairLust

HairLust Hair Mask – Growth and Protection er en hårmaske til tørt og ødelagt hår. Masken kommer i en praktisk og fin indpakning, som er nem at have med at gøre. Jeg er glad for, at jeg ikke skal stå med fingrene nede i en krukke, det er ikke nær så hygiejnisk. Ved brug af masken får du tilført fugt, som resulterer i et stærkere og mere glansfuldt hår med mere fylde. Håret efterlades silkeblødt, det er virkelig skønt. Og så har masken bare den skønneste duft! Masken indeholder bl.a. antioxidanter, proteiner og arganolie, som alle er med til at pleje slidt, kedeligt og tørt hår. 

Hvis du ønsker at få langt hår hurtigereer en af rådene fra HairLust, at du skal sørge for at bruge en olie eller en maske i dit hår en gang om ugen. Det er med til at pleje dit hår, så du undgår spaltede spidser (som er med til at gøre håret kortere, idet håret knækker). Du kan finde mange andre gode råd til længere, stærkere og sundere hår på www.hairlust.dk, der både sælger vitaminer og hårprodukter.

Du kan bruge HairLust Hair Mask på to måder – Enten kan du fordele masken i nyvasket og håndklædetørt hår. Derefter lader du den blive i håret som en leave-in kur. Masken skylles ikke ud, men “tørrer” blot ind i håret. Eller du kan fordele masken i nyvasket og håndklædetørt hår. Derefter lader du den sidde i håret i 20 minutter, og skyller den ud efterfølgende. Den skal egentlig skylles ud med koldt vand, men jeg tænker, at det er ikke er MUST, hvis man ikke lige kan overskue iskoldt vand rendende ned ad ryggen 😉 Masken skal masseres godt ind i håret, og skal fordeles fra rod til spids.

HairLust Hair Mask koster 199 kr., og der er til ca. 25 behandlinger. Du kan bl.a. købe den lige HER,

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Mine mælkesyrebakterier del 1