Anbefaling fra hjertet

Nyheder fra LactoCare


Reklame i samarbejde med LactoCare

LactoCare har netop lanceret to nyheder. Jeg er allerede nu sikker på, at særligt den ene vil blive et kæmpe hit. LactoCare er specialiseret i mælkesyrebakterier, men tilpasser samtidig deres produkter til forskellige befolkningsgrupper som f.eks. babyer, børn og kvinder. Derudover tilpasser de også deres produkter efter folks særlige behov som f.eks. ved rejser, ved akut behov eller ved behov for særlige vitaminer. LactoCares nyheder er ingen undtagelse til deres vilje og evne til at tilpasse sig forbrugerne. Læs mere om LactoCare på www.lactocare.dk 🙂

LactoCare Mother & Child inderholder hhv. 3 forskellige stammer af mælkesyrebakterier samt de vigtige omega-3 fedtsyrer, DHA. Fostre og spædbørn kan ikke selv producere DHA, hvorfor de får dette tilført gennem moderkagen under graviditeten, og senere hen gennem mødermælken efter fødslen. Når du som gravid eller ammende mor tager LactoCare Mother & Child sikrer du dig, at du får den anbefalede mængde DHA*, som bidrager til den normale udvikling af dit barns hjerne og øjne. Derudover får du 1 milliard mælkesyrebakterier, som er med til at holde din tarmflora og fordøjelse i gang. Dette er vigtigt, da det er via din fordøjelseskanal, at du optager næringsstoffer, som videreføres til din barn. Kosttilskuddet kommer i kapselform. Du skal tage en kapsel dagligt, og det anbefales altid, at man tager sine mælkesyrebakterier sammen eller i forbindelse med et måltid.

*Den anbefalede mængde DHA ved graviditet og amning er 200 mg. yderligere udover de anbefalede 250 mg. af hhv. DHA og EPA.

LactoCare Teeth indeholder 2 milliarder mælkesyrebakterier fra 2 forskellige stammer samt et tilskud af zink og C-vitamin. Kosttilskuddet bidrager til et normalt tandkød og tænder samt bedre ånde. Selvom du måske ikke kan se sammenhængen mellem mælkesyrebakterier og dine tænder, så er den altså god nok. Mælkesyrebakterier er nemlig med til at skabe balance i mundens bakterieflora, som kan påvirkes i en negativ retning, hvis du f.eks. indtager store mængder af sukker. Det er derfor ikke kun din tandbørstning, der er vigtig for dine tænder, det er også din bakterieflora i munden. Vitamin-C er med til at bidrage til dannelsen af kollagen, hvilket har betydning for at tænder og tandkød kan fungere normalt. Kosttilskuddet kommer i en sugetablet form med en frisk smag af mint. Tabletten skal smelte i munden, og må ikke tygges. Du skal tage en tablet dagligt, og det anbefales altid, at man tager sine mælkesyrebakterier sammen eller i forbindelse med et måltid.

#Minemælkesyrebakterier #Lactocare

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Anbefaling fra hjertet