Opskrift: rabarberkompot

Favoritter fra The Body Shop

Reklame for The Body Shop

Som I tidligere har kunne læse på bloggen og på min Instagram, er jeg blevet ambassadør for The Body Shop. Og hvorfor sagde jeg ja til det? Fordi The Body Shop har en fantastisk produktprofil. Alle deres produkter er enten vegetariske eller veganske, de går ind for dyrevelfærd, de går ind for genbrug og minimering af spild. F.eks. bruges de små frø fra jordbær i deres jordbærskrub, i stedet for at de bliver kasseret. Jeg kunne skrive stolpe op og stolpe ned, men det tager vi en anden gang. Jeg har de sidste par måneder testet en masse af deres produkter, og nedenfor vil jeg præsentere jer for mine favoritter til ansigtet. Udover at det er nogle fantastiske produkter, så komplimenterer de jo hinanden virkelig fint i udseende 😉

Seaweed Oil Balancing Toner: Jeg har aldrig brugt toner i mit “voksneliv”. Jeg er nok blevet skræmt, da jeg var yngre. Der brugte jeg skintonic, og fik den der stramme følelse i ansigtet. Det fungerede fint for min teenagehud dengang, men jo ældre jeg blev, jo mere kunne jeg ikke holde følelsen ud. Da jeg var inde for at hente mine produkter hos The Body Shop, blev jeg anbefalet at prøve en toner. Årh, ellers tak, tænkte jeg. Den der stramme, ubehagelige følelse skulle jeg ikke nyde noget af. Men jeg gav det et skud alligevel. Hold nu op, hvor er det et vidunderprodukter, så længe man får fat i én uden alkohol! Og dét er denne her selvfølgelig. Denne er med til at genskabe balance i huden, og fjerner blidt urenheder samtidig med, at den renser og opfrisker. Den indeholder alge- og agurkeekstrakt samt tang. Brug den efter afrensning af huden og før din emulsion (eller creme).

Drops of Youth Youth Liquid Peel: Denne her er et musthave! Den eksfolierer og peeler skånsomt urenheder væk fra huden samt fjerner døde hudceller og snavs. Det er lidt sjovt, for det er en gel-to-peel formel, som jeg ikke før har haft mellem hænderne. Den kommer ud som en gennemsigtig “sæbe”, men peeler altså huden, som efterlades ren og blød. Med tiden bliver huden friskere, galttere og blødere – og dét kan jeg skrive under på. Denne skal kun bruges et gange om ugen – ikke hver dag!

Drops of Youth Youth Fresh Emulsion SPF20 PA+++: En blød og  ultralet emulsion, der beskytter huden mod forurening og giver huden et glattere og friskere udseende. Hvad er en emulsion, tænker du måske? Den er lettere end en creme, men ikke nær så koncentreret som et serum. Det er særligt godt til kombineret og fedtet hud – som jeg selv har. Denne er tilsat buddlejaekstrakt og timian, som beskytter effektivt. Derudover indeholder den UVA- og UVB-filtre, så du også er beskyttet mod solens stråler. Emulsionen tilfører fugt til huden og kan bruges alene eller sammen med din creme. Med tiden skulle fine linjer samt tegn på træt hud virker reduceret, mens porer og hudens struktur skulle begynde at se finere ud. Den er særligt god at bruge efter peelingen og toner. Produktet er 100% vegansk. 

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask: Denne her maske er rimelig hypet, så måske du allerede har spottet den på Instagram eller andet steds? Masken er god til den hud, som er plaget af urenheder og en tendens til at fedte. Masken er inspireret af ayurvedisk traditioner, og dens prikkede mudderkonsistens indeholder kraftfulde ingredienser som f.eks. bambuskul fra foden af Himalayas bjerge, blade fra grøn te fra Japan, som er rige på antioxidanter samt catechiner, der eksfolierer huden effektivt. Sidst men ikke mindst indeholder den også økologisk Community Trade Tea Tree olie fra Kenya, som er kendt for at gøre huden mere klar – og for at være effektiv mod urenheder. Masken renser i dybden, gør porerne mindre synlige og hjælper dig med at slippe af med urenheder. Produktet er 100% vegansk.  Denne skal også kun bruge et par gange om ugen. 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Opskrift: rabarberkompot