Konkurrence - Essence Cosmetics

GOODIEBOX x Sephora

Reklame*

Boxen kan købes på GOODIEBOX hjemmeside under fanen “Limited Edition” (lige HER) fra mandag d. 7. august! Men vær hurtigt, de melder som regel udsolgt indenfor kort tid. 

For nogle uger siden var jeg til event hos GOODIEBOX i forbindelse med, at de lancerer en special edition box i samarbejde med Sephora. Ja, du læste rigtig! Sephora ligger ikke så mange steder i Danmark endnu, men du kan finde dem i Frederiksberg centeret og på Købmagergade. De har alt hvad hjertet begærer indenfor beauty, skin- og bodycare m.v. Derfor har jeg også glædet mig ekstra meget til at se, hvad der gemte sig i boxen.

Lad os komme tilbage til eventet, før jeg afslører indholdet. Heldigvis var vejret skønt, så vi kunne nyde solen på GOODIEBOX teamets tagterasse med kolde drinks, lidt lækkert at spise og god musik. Benefit Cosmetics havde disket op med deres velkendte brow-bar, som også er at finde hos Sephora, og jeg greb chancen og satte mig i stolen. Jeg fortryder ikke et sekund. Browspecialisten gav sig virkelig god tid. Først blev mine bryn farvet, derefter målt ordenligt til, trimmet, vokset og til sidst plukket. De er spot on! Jeg er ikke så god til at få gjort noget ved mine bryn, men fra nu af skal jeg ind forbi Benefit, for hold nu op en forskel. Den omgang jeg fik koster vidst omkring 250 kr.

Tilbage til boxen. Den indeholder primært non full-size produkter, men det skyldes, at mange af produkterne er rimelig pricey i full size. Så I boxen får du en smag på en masse skønne produkter, hvor der forhåbentlig gemmer sig et par nye favoritter i blandt. De to full-size produkter der er at finde i boxen er fra hhv. Made in Sephora og Becca, som du kan se nedenfor. Boxen har en værdi af 605 kr. og du kan købe den for 299 kr. – men først fra d. 7. august! I boxen finder du:

TOO FACED: ?Better than sex mascara?. Vejl. udsalgspris for full size: 190 kr.
BECCA: ?Under eye Brigtening Corrector?. Full size. Vejl. udsalgspris: 205 kr.
BENEFIT COSMETICS: ?Browvo! Conditioning Primer?. Vejl. udsalgspris for full size: 206 kr.
KAT VON D: ?Everlasting Liquid Lipstick – lo lita?. Vejl. udsalgspris for full size: 170 kr.
MARC JACOBS: “Highliner Gel Crayon Eye Liner”. Vejl. udsalgspris for full size: 180 kr.
MADE IN SEPHORA: “Rose Micellar Cleansing Milk”. Full size. Vejl. udsalgspris: 45 kr.

*Boxen er modtaget som en gave fra GOODIEBOX, der også inviteret mig til deres event, hvorfor dette indlæg er en reklame for GOODIEBOX. Indlægget er dog lavet på eget initiativ. Derudover indeholder indlægget reklamelinks. 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Konkurrence - Essence Cosmetics