Budapest madguide

Konkurrence – Essence Cosmetics

Reklame i samarbejde med Essence Cosmetics

Deltag ved at smide en kommentar nedenfor 😉

Så er det konkurrencetid igen, kære læsere. Denne gang kan I vinde en bunke make-up fra brandet Essence Cosmetics, som netop er blevet lanceret i Danmark (argh, et par måneder siden måske, men nyt er det). Det er budgetvenlig makeup, så alle kan være med! Normalvis ville sådan en bunke make-up løbe op i mange hundrede kroner, måske endda tusinde, hvis vi tager nogle af de dyrere mærker. Men værdien af alt det du ser på billedet, løber “kun” op i 195 kr., hvilket giver en fornemmelse af de gode priser 😉

Jeg har fået lov til at teste præcis de samme produkter, som I kan vinde. Jeg er særligt glad for lipglossen, som har en materende effekt og en virkelig fed farve. OG så dufter den rigtig, rigtig, rigtig godt 😉 Blushen har den fineste farve, som har en perlemors effekt, hvilket både giver dig et look med lidt varmere kinder og highlighter effekten. Det er en diskret farve, men den giver lige dét ekstra. Læbestiften og neglelakken er i den klassiske Barbie-lyserød, som er et musthave i enhver pige-piges makeup samling!

I pakken får I:

The Gel Nail Polish
Mascara  False Lash Effect
Lashes To Impress (Single Lasehes Mix, 02)
Quattro Eyeshadow
Satin Touch Blush
Mattifying Compact Powder
Long Lasting Lipstick (farve 22)
Matt Matt Matt Lipgloss
Lipliner (farve 6)
Stay Natural Concealer

Du kan både deltage her og på Instagram. Alt du skal gøre er, at smide en kommentar nedenfor. Jeg trænger vinderen vilkårligt – mellem alle kommentarer her og på Instagram – d. 5.8.2017, og vinderen får direkte besked.

Essence Cosmetic lancerer snart deres AW17-kollektion, som jeg får et eksklusivt preview på i august måned. Jeg lover, at dele billeder fra eventet og af de kommende produkter, som alle har fokus på en af tidens hotte trends – metallic! Oh God, jeg kan ikke vente med at se, hvilke produkter der lanceres. Jeg tror, at det bliver en super cool kollektion, så stay tuned omkring midt/slut august her på bloggen og på Instagram 😉

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Budapest madguide