Smoothiebowl og grøn is

Vacay coming up

Arhg, jeg har virkelig glædet mig til at dele det her med jer! Jeg har jo været på min første sommerferie, og anden del af min sommerferie har været planlagt og omlagt 500 gange. Først skulle jeg havde været på ferie med Morten. Vi havde bl.a. snakket om Mexico og Kap Verde, eller jeg havde, for han var ret ligeglad, men det blev jo ikke til noget. Så havde jeg overvejet at tage af sted alene, og havde kigget på den skønneste villa på Bali, men jeg gad ikke rigtig at rejse alene. Heldigvis, så kunne min mor tage med, og så havde vi faktisk planlagt, at vi skulle til New York i 2 uger, hvor vi bl.a. skulle en tur forbi The Hamptons. Meeeen, så var det, at jeg fik en god idé. Vi skulle da et sted hen, vi aldrig havde været før, og som vi begge gerne ville se.

Så. Vi skal fandme til Texas! Det bliver så vildt. Jeg glæder mig så meget. Vi har fået booket flybilletterne og en del af de hoteller, som vi skal bo på. Vi skal være af sted i to uger, og det er helt sikkert for lidt, men det var hvad det kunne blive til i denne omgang. Vi starter i Houston med en enkelt overnatning, når vi lander. Så kører vi videre til Dallas, derfra til Austin, ned til San Antonio og så tilbage til Houston. Vi har indtil videre kun et par ting på listen, som vi skal se – vi har ikke fået kigget helt vildt meget på det endnu – og så har jeg selvfølgelig noteret alle outlets 😉

Hvis der sidder nogen derude, som har været i Texas, så skriv endelig! Som sagt, så er vi stadig i planlægningsfasen, så der er ikke så meget, der ligger fast endnu – udover hvornår/hvor mange dage vi skal bo hvor. Men gode råd til oplevelser, attraktioner og evt. spisesteder tages imod med kyshånd!

1 kommentar

  • Hvor er det dog fedt, I skal til Texas! Min farfar er derfra, så jeg har en kæmpe forkærlighed for netop den stat, og jeg bliver simpelthen så glad, når jeg hører, at folk har lyst til at opleve Texas. Der er den vildeste natur her, de hyggeligste byer og den mest hjertevarme befolkning. I må endelig ikke gå glip af Galveston, når I besøger Houston!
    Nu ved jeg ikke, hvornår I skal rejse dertil, men med den hurricane, der raser der lige nu, kan det måske være ret skræmmende. Jeg besøgte Houston kun en uge efter Katrina ramte i 2005, men de er utroligt effektive med redningsarbejdet, så vi lagde slet ikke mærke til alt den hærgen, orkanen skulle have forårsaget (:
    Camilla | http://Cammi.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Smoothiebowl og grøn is