DOVE Nourishing Secrets

HairLust Hair Gummies

Reklame i samarbejde med HairLust

HairLust Hair Gummies er vitaminer til dit hår. Udover at de er mega fine og smager helt fantastisk, så skulle de gøre underværker for håret. Du skal ikke tænke på at tage et hav af vitaminer, da alt hvad dit hår har brug for er i disse. Du finder bl.a. biotin, zink, folinsyre, jod, A, C, D, E og B-kompleks vitaminer, som alle hjælper til at give dig et længere og tykkere hår.  Nedenfor kan du læse nærmere om, hvad de enkelte vitaminer og mineraler gør for dig – og særligt dit hår.

HairLust Hair Gummies er både velegnet til veganere og allergikere, da de ikke indeholder gluten, laktose eller gelatine. Og så er de selvfølgelig optimale for folk, der har problemer med at sluge piller, da disse blot skal tygges (grundigt). Du skal blot tage 3 gummies om dagen for at opnå den maksimale og optimale effekt. Selvom vitaminerne smager af slik, så skal du ikke tænke på kalorieindholdet, da det er minimalt hvad du får af kalorier. Vingummierne indeholder nemlig naturligt sukker fra bær 😉

Du kan købe vingummi vitaminerne fra HairLust lige HER. Jeg har testet vitaminerne i en uges tid nu, så jeg kan endnu ikke fortælle jer om hvordan de virker på mig. Men jeg ser frem til at teste videre, for de smager virkelig godt (!!), og så glæder jeg mig til at se et (forhåbentlig) fantastisk resultat. Det er en meget sjovere og nemmere måde at få sine vitaminer på, og jeg kan kun anbefale jer at prøve dem. Selvfølgelig reagerer alle forskelligt, og resultaterne kan varierer fra person til person, men det er jo ikke anderledes end med så mange andre ting. Jeg krydser fingrer for, at jeg er heldig at få længere, stærkere og mere glasfuldt hår!

Måske du allerede kender til konceptet om vingummi vitaminer fra andre brands? F.eks. er SugerBearHair (de små blå bamser) ret stort i udlandet, og man kan på mange punkter sammenligne de to produkter. Du kan læse nærmere om forskellene, lighederne og pros/cons på de to produkter lige HER.

Biotin; er godt for ikke alene hårvækst men stort set alt relateret til hårets sundhed. Biotin er et af de vigtigste vitaminer for håret. Denne fantastiske hår vitamin hjælper dig med at vokse et langt og tykkere hår, såvel som at reducere hårtab, tørhed og spaltet spidser.

Vitamin A; et kraftigt vitamin som blandt andet findes i gulerødder og grønkål. Vitamin A bidrager til sundt hår og hovedbund ved blandt andet at fremme blodcirkulationen. Ved at øge cirkulationen til hovedbunden fremmes modtageligheden for vitale næringsstoffer. Hvis du har problemer med tør og irritabel hovedbund, så vil du elske egenskaberne for Vitamins A, der giver fugt og støtte hertil. Vitamin A er et fantastisk vitamin til at bidrage til længere og tykkere hår.

Pantotensyre (Vitamin B5); stimulerer hårvækst ved at styrke hårsækkene og hårcellerne, så de fungerer optimalt. Vitamin B5 øger hårets naturlige keratin og hjælper med at danne nye hårceller og give tykkere hår. Vitamin B5 øger hårets vækststimuli og får det derved til at vokse langt på kortere tid. Ligesom andre B-vitaminer, giver Vitamin B5 næring til hårsækkene indefra og ud og bidrager til glans og glød i håret.

Folinsyre (Vitamin B9); er afgørende for reparation af kroppens celler. Folinsyren i disse vingummi vitaminer støtter aktivt celledelingen i dine hårsække og er en aktiv stimulator til et sundere, længere og tykkere hår. Vitaminmangel af folinsyre kan forårsage hårtab og spaltet splidser.

Vitamin B6; hjælper med at gøre hårsækkene mere modtagelige for de gode næringsstoffer i mad, væske og vitaminer. Ligeledes øger Vitamin B6 i HairLust Hair Gummies produktionen af kollagen, som er nødvendig for vedligeholdelse af sundt hår og hud. Når Vitamin B6 forbindes med Zink, arbejder de sammen imod DHT, som er et stof produceret i kroppen, der bidrager til hårtab og ødelagt hår.

Vitamin B12; støtter kroppens energi processer og medvirker til at danne røde blodlegemer. Folk, der tager vitamin B12 vil bemærke en forøgelse af energi og vitalitet.

Vitamin C; er afgørende for din krops evne til at udvikle kollagen. Kollagen hjælper dit hår med at vokse sig stærkere indefra og ud. Ligeledes er Vitamin C i HairLust Hair Gummies en fantastisk antioxidant, som hjælper med at beskytte din hovedbund mod frie radikaler.

Vitamin E; er kendt for sine helbredende og beskyttende egenskaber såvel som evnen til forbedre blodcirkulation. Vitamin E indeholder store portioner af antioxidanter og i en kombination med Vitamin C, forbedrer Vitamin E hårets elasticitet og styrke.

Zink; hjælper med at holde de hormonelle niveauer stabile, hvilket er en af de største synder til hårudtynding og periodevis hårtab.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

DOVE Nourishing Secrets