Prichsenstadt - second stop

Salzburg – third stop

En lille by omkring Salzburg blev tredje stop på vores #europetour, hvor min mor og jeg har pakket Audien og kører ned gennem Europa. Efter at have udforsket (en brøkdel af) Tyskland fortsatte vi ned mod Østrig i bagende sol. Vi kørte et lille stykke over grænsen til en mindre by udenfor Salzburg, som jeg har glemt navnet på, og dét var vi glade for. Egentlig skulle vi have været forbi Lichtenstein, men vi blev enige om, at det ville blive til alt for mange timers køretur. Vi er ikke rigtig vant til at køre længere turer, så det er faktisk ret hårdt at køre de der 4-6 timer dagligt (og lidt spild af tid, når vi kun er af sted en lille uges tid).

Det var et super hyggeligt sted i god gammeldags Østrig-stil, som vi ankom til. Lige som vi ønskede. Vi havde booket opholdet helt spontant, da vi svingede ind på en parkeringsplads, så vi havde hverken tjekket reviews eller billeder – kun lige et par stykker. Prisen var i orden, og der var morgenmad – dét var vigtigst 😉 Vi fik et godt måltid mad på hotellet, rigtig traditionel Østrigsk mad, mens vi nød aftensolen. Deres spa/relax afdeling var for vild. Der var 7-8 forskellige dampbade, sauner osv. med forskellige temperaturer, aromaer, salte og alt muligt andet. Det var så overvældende. Det hele var meget nyt og lækkert, og deres relaxområde var lidt i stil med Marienlyst og Ystad. Her brugte vi en times tid, og selvom hotellet var stort – og spaafdelingen ligeså – så var vi de eneste, der benyttede os af området. Hvilket jo kun var en god ting!

(fortsætter under billederne)

Morgenmadsbuffeten var vi også heldige med. Der var lidt af det hele, og vi fik tanket godt op inden turen gik videre mod næste stop. Vi smuttede lige ind forbi et outlet, Salzburg Designer Outlet, hvilket ikke var noget at råbe hurra for. Hvis man er i nærheden, kan man sagtens svinge forbi, men hvis man er “vant til” amerikanske outlets, så er der ikke noget at komme efter. Vi fandt dog nogle rigtig gode scoops i Wolford og La Perla, så nu er der fyldt op med lingerie, swimwear og lækre strømper.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Prichsenstadt - second stop