Hamburg - first stop

Prichsenstadt – second stop

Prichsenstadt blev andet stop på vores #europetour, hvor min mor og jeg har pakket Audien og kører ned gennem Europa. Vi fandt denne lille “perle” helt tilfældigt gennem AirBnB, da vi ledte efter overnatning i Tyskland. Det var en bydel, hvor man havde bevaret en ridderborg og landsbyen fra (meget) gamle dage. Vi boede i et guesthouse – en lille blå hytte – til et noget større hus, i denne fantastiske by. Huset var primitivt, men havde alt det, som vi havde brug for. Det var en hel oplevelse at bo på den måde. Døren var så lille, at vi kun lige kunne komme ind uden at skulle dukke hovedet – og huset var virkelig smalt. Men super hyggeligt. Jeg er helt forelsket.

Vi tog en runde i byen, men kunne næsten ikke holde det ud, da der igen var 27-30 grader. Man behøves sgu ikke at tage længere sydpå, hvis man vil have varme – midt Tyskland gør det altså lige så godt, skal jeg hilse at sige. Det var som at gå rundt i en gammel, gammel by. Desværre var alt ikke så godt bevaret, men hold op nogle fine huse vi så ind i mellem. Det kan anbefales at lægge vejen forbi her, hvis man alligevel er på de kanter.

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Hamburg - first stop