Angsitgspleje til din hudtype

Eat Natural event

Reklame

Jeg var inviteret til et meget gennemført event af Eat Natural hos Folkets Madhus. Udover at vi lærte meget mere om de lækre barer fra Eat Natural, så skulle vi også selv en tur i køkkenet. Der var disket op med et væld af ingredienser, som vi kunne kaste os over, når vi skulle sammensætte vores egen müslibar. Vi fik en grundopskrift, som I kan se nedenfor, men ellers var der frit slag.

Opskrift på 4 müslibarer

40 g. nødder og/eller frø
40 g. tørret frugt
20 g. puffet ris, havre eller lignende
40 g. sirup
20 g. chokolade (valgfrit)

Først blandes de tørre ingredienser sammen. Dernæst blandes sirup i. Til sidst blandes chokoladen i, som enten skal være noget hakket chokolade eller chokoladeknapper. Det nemmeste er at benytte foliebakker, som vi gjorde. Sørg for at massen bliver mast godt sammen! Barerne skal have ca. 15 minutter i ovnen på 180 grader, men hold øje med dem for en sikkerhedsskyld. Ovne er jo ikke altid til at regne med – eller er det bare mig, der har det sådan? Dyb dem i chokolade eller spis dem som de er.

Jeg lavede to bakker, faktisk. Helse Mathilde lokkede. Den første blev dog unægtelig den bedste! Det var med frysetørret æble, chokolade, puffet ris, græskarkerner, havregryn ooooog det var vidst det? Jeg kan anbefale, at bruge noget syrligt som f.eks. frysetørret æble, hindbær eller jordbær som tørret frugt. Med sirup og evt. chokolade kan det blive meget sødt, og så er det lækkert med lidt syre.

Efter at vi havde været i køkkenet, fik vi serveret fantatisk mad! Hos Folkets Madhus er alt økologisk. YES, det er jo lige i min ånd. De har deres egen have, der er godkendt til økologisk landbrug, hvorfra en del af deres mad kommer fra. Derudover har de egen slagter i huset, vildt! Slagteren sagde faktisk noget ret tankevækkende, da han præsenteret maden. Han sagde: “En økologisk ko har haft én dårlig dag i sit liv. Det var den dag, den blev slagtet. En ikke-økologisk ko har haft én god dag i sit liv. Det var den dag, den blev slagtet”. Årh, selvom jeg godt ved det, så har jeg tænkt på den sætning mange gange. For hvor er det rigtigt.

Anyways, maden var fantastisk. Det er jeg sikker på, at hvidvinen også var. Men jeg havde taget bilen (fortryder hver gang, elsker jo hvidvin), så jeg holdte mig på vandvognen. Det var et super hyggeligt event med god stemning, søde bloggerpiger, god viden og lækker mad! Og lige tilbage til Eat Naturals barer – de kan altså anbefales. De mætter fint som mellemmåltid, men det føles helt syndigt, da de bare smager så godt. De indeholder omkring 200-230 kcal., tror jeg nok, så det er helt legit at hapse sådan en 😉

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Angsitgspleje til din hudtype