Beach Bootcamp hos Fitness World - du kan nå det endnu

Angsitgspleje til din hudtype

Reklame*

Jeg har selv kombineret hud, hvilket indebærer, at jeg har nogle områder hvor jeg er tør, nogle områder der fedter, nogle områder hvor jeg har tendens til rødme og urenheder. Sikke et cirkus! Min hud er generelt meget stresset, hvilket også kommer til udtryk i de problemer jeg har. Normalvis tester jeg jo produkter, og anmelder dem ud fra hvordan MIN hud reagerer på dem – men nu vil jeg prøve noget lidt andet. Nedenfor er der to produktserier, som er gode til hver deres hudtype. Særligt den sarte hudtype omtaler jeg sjældent, hvorfor jeg synes, at den var rigtig god at få med!

Nogle af produkterne i serien kan også anvendes af andre – eller alle – hudtyper, men produktserierne er primært målrettet én hudtype.

Den sarte hud: Til den sarte hud har A-DERMA et godt bud, nemlig deres RHEACALM ansigtspleje serie. Den er uden parfume, alkohol samt farvestoffer og så er den baseret på naturlige ingredienser som Rhealba Havrekim ekstrakt og E-vitamin. Ingredienserne har en beroligende effekt og beskytter huden, mens de giver fugt.

Cleanser: Serien indeholder en Soothing Micellar Milk, som du helt klart skal forsøge dig med, hvis du har meget sart hud, som også er intolerant og reaktiv. Jeg er personligt mere til deres nyeste skud på stammen – nemlig Sensifluid Micellar Water Cleanser. Den er også beregnet til sart hud, men kan egenlig bruges af alle hudtyper. Den fjerner make-up og snavs i et snuptag, samtidig med at den tilfører fugt. Huden bliver derfor ikke efterladt stram og irriteret, men nærmere ren, blød og frisk. Den er et must try! Den skal ikke skylles af, så det bliver ikke nemmere. Prisen ligger på 120 kr.

Creme: I serien finder du både en LIGHT og en RICH creme. Begge cremer er gode til den sarte hud, så det er mere om du er til en konsistens, der er  fyldig og cremet eller let og fin. Jeg er til den mere lette konsistens, så jeg valgte LIGHT. Den fedter ikke, overhovedet, og den absorberes meget hurtigt. Den efterlader huden blød og fugtet samtidig med at den beskytter den reaktive hud mod yderligere reaktioner fra eksterne faktorer (som f.eks. vejret, parfumeret makeup, brug af forkert renseprodukt m.v.) Brug den morgen og aften på nyrenset hud. Prisen ligger på 125 kr.

Øjencreme: Og til den lille lækre øjencreme, der beroliger og beskytter. Den har en let konsistens, lidt mere flydende end ansigtscremen, og virker kølende på huden. Øjencremen inderholder tilmed selen, jern, kobber, sink og mangan, der alle er med til at styke hudens barrierer. Brug den morgen og aften efter din creme. Prisen ligger på 125 kr.

Produkterne finder du på apoteket eller på www.webapoteket.dk.

Den urene hud: Til den urene hud har LACTOClear et godt bud i form af deres 3-trins-serie. Serien består af 3 produkter, that’s it. Serien er målrettet mod den bakterie, der oftest forårsager uren hud, ved hjælp af en probiotisk teknologi. Man får optimal pleje af sin urene hud uden at opleve den tørhed, irritation og rødme, der oftest opstår i forbindelse med sådanne behandlinger. LACTOClear plejer nemlig huden samtidig.

Rens: Rens huden morgen og aften med den skummende Face Wash. Jeg er personligst gladest for skummende renserutiner, så denne her falder lige i min smag. Fedt, snavs, døde hudceller og makeup renses væk samtidig med at huden bliver plejet. Skyld efter med lunken vand, og vupti så er dine porer klar til at modtage behandlingen fra cremen. Rensen er fri for parfume, parabener, farvestoffer, salicylsyre og benzoylperoxid. Prisen ligger på 249 kr.

Creme: Cremen indeholder LACTOPAD, som er den probiotiske teknologi, der bekæmper uren hud. Den skal bruges morgen og aften på afrenset hud, og så bliver der ellers udrettet små mirakler. Cremen er selvfølgelig også fri for parfume, parabener, farvestoffer, salicylsyre og benzoylperoxid. Prisen ligger på 349 kr.

Scrub: For at få porerne renset godt skal du to gange om ugen bruge denne scrub. Den er skånsom, så du skal ikke være bange for, at din hud reagerer voldsomt. Fugt huden med lidt vand, og masser derefter en lille smule rundt i ansigtet (undgå dog øjenomgivelserne). Efter et minuts tid skylles scrubben af med lunket vand, og huden efterlades frisk, glat og blød. Prisen ligger på 249 kr.

PRØV et introduktions-/rejsesæt med alle tre produkter for kun 99 kr. Produkterne fra LACTOClear kan kæbes på www.lactoclear.dk.

Produkterne er modtaget i goodiebags til events med hhv. A-derma og LactoClear. Indlægget er lavet på eget initiativ. 

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Beach Bootcamp hos Fitness World - du kan nå det endnu