(A lot of) money well spent

Beach Bootcamp hos Fitness World – du kan nå det endnu

Reklame i samarbejde med Fitness World

NU er sommeren endelig over os (lad os håbe det fortsætter), og vi kan begynde at tænke på, at vi snart skal trække i sommertøjet – måske endda badetøjet! Mange af os har sikkert mange intensioner om, at: “i år skal vi stå skarpt til sommer”, men for nogen er det ikke bare lige til. Jeg er en af dem, der hver gang, at jeg bestiller en ferie, og hver gang foråret nærmer sig, siger: “nu skal det være nu”. Men det er sgu længe siden, at jeg har følt mig tilpas i en lille sommerkjole eller bikini for den sags skyld.

Hvis du har det ligesom mig, så kan jeg altså anbefale, at du smutter forbi Fitness World til Beach Bootcamp, selvom det efterhånden har været igang nogle uger. Du kan STADIG nå at få gjort lidt ved de overflødige kilo, konditionen eller hvad du ellers går og er frustreret over. Jeg var meget overrasket over intensiteten og udbyttet man får fra holdene.

Min instruktør er virkelig engageret, og selvom man laver de samme øvelser, som alle andre på holdet, så kunne øvelserne tilpasses ens eget niveau. Vi kørte f.eks. med vægtstænger, hvor man jo selv bestemmer, hvor mange kilo man smider på stangen. Men det var ikke kun dér, man kunne tilpasse holdet ens niveau. Den ene gang fik vi f.eks. 10 minutter til at køre 4 øvelser igennem af så mange omgange, som vi kunne nå. Her kunne dem, der havde en god kondition og en god styrke give den max gas med 10-12 omgange, mens dem der måske var lidt mere usikre (mest mig, haha) eller havde en mindre skade kunne tage halvt så mange omgange.

Så I skal altså ikke være hverken skræmte over, om I ikke kan følge med – for ud fra min erfaring, er du altså selv herre over hvordan og hvorledes en stor del af tiden. Samtidig skal man heller ikke undervurdere holdet, fordi du netop kan tage ekstra vægt på stangen, og så give den alt du har i konditionsøvelserne eller hvad fokusområdet er på holdet. Så du får altså det ud af det, som du vil – hvad end du er nybegynder eller øvet 🙂

Fokusområdet i denne uge er HIIT/ATTACK!

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

(A lot of) money well spent