Marts måneds GOODIEBOX 2017

Fitness World Beach Bootcamp

Reklame i samarbejde med Fitness World

Har du (også) brug for et skub til at komme igang? Det har jeg i hvert fald. Derfor passer det helt perfekt, at Fitness World på tirsdag d. 18. april starter deres “Beach Bootcamp” op. Det er et 8 ugers forløb, hvor der på forskellige hold vil være rig mulighed for at få svedt igennem og få pulsen op. Holdende henvender sig til dem, der kan lide at træne igennem og give den gas – jeg er liiiidt nervøs for, om jeg kan følge med? Jeg vil gøre et forsøg, men jeg bliver nok hende nede bagved, som har tre vandflasker med.

Hver holdtime består af en række hårde intensive puls og styrkeøvelser, og der er skiftende fokus fra uge til uge (som du kan se nedenfor), så du får trænet hele kroppen. Jeg vil prøve at komme af sted til så mange forskellige hold som muligt, og fortæller jer om dem herinde og på Instagram “juliedeschanel” – så hvis I ikke er heeelt overbevidst endnu, kan det være, at I bliver det. Husk på, at der ikke er krav om, at man er med fra start – ligesom man også gerne må springe en uge eller to over. Personligt har jeg en ferie samt en bacheloraflevering i forløbet, så det er ikke alle uger, hvor jeg kan være med – men jeg håber på at se en forskel på målebåndet og vægten trods alt 😉

Og lige en anden spændende ting! Jeg laver Instagram takeover hos “fitnessworlddk” i uge 18 (nærmere dato følger), så der håber jeg, at I vil følge med.

Her er en liste over de forskellige fokusområder i de forskellige uger:
? Uge 16: Summer Abs
? Uge 17: STRENGTH is the new black
? Uge 18: Cardio Week
? Uge 19: Kick Ass Bootcamp
? Uge 20: HIIT?n?ATTACK
? Uge 21: Harder, Faster, Stronger
? Uge 22: Summer Burner
? Uge 23: Beach Bootcamp FINAL

Hver uge lægger Fitness World en nærmere beskrivelse ud af det enkelte hold på deres Facebookside. Nogle af ugerne giver sig selv, men så er der også nogle af dem, hvor jeg er lidt lost – men det er der råd for 😉 Holdplanen finder du HER. Den vil løbende blive opdateret, så frygt ej, hvis der ikke er et center i nærheden af dig endnu. Det kan nå at komme!

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Marts måneds GOODIEBOX 2017