Svansø ready-to-eat supper

Marts måneds GOODIEBOX 2017

Reklame i samarbejde med GOODIEBOX

Så er den her, jeg har ventet spændt siden jeg sidste år modtog boxen, der har temaet ?GOODIEBOX PRISEN 2017?. GOODIEBOX har nemlig deres helt egen pris til Danish Beauty Awards, ligesom sidste år, og det er medlemmerne, der er med til at bestemme, hvem der løber med prisen! Exciting. Om en måneds tid når alle produkterne fra boxen er afprøvet, skal man gå ind og stemme på sit favorit produkt.  Nedenfor kan I læse om de produkter, der er at finde i boxen, hvilket jo selvfølgelig også er dem, der konkurrere om ?GOODIEBOX PRISEN 2017?. I kan stadig få fingrene I jeres helt egen box, lige HER.

Karmameju Face Mist: Jeg er blevet kæmpe fan af facemists, da det er en let opkvikker. Huden friskes op, enten som en del af hudplejerutinen, i løbet af dagen eller på en solrig ferie.

CLEAN Lovegrass: Årh, denne duft er så skøn! Den er frisk, sød og mega forårsagtig. Desværre synes jeg at den er lidt malplaceret, for det eneste en duft kan er at dufte. For mig skal et produkt også have en effekt og gøre en forskel – hvis I forstår. Jeg ville aldrig lade en creme vinde, fordi den dufter godt, så derfor føler jeg ikke, at en parfume kan vinde sådan en pris. MEN jeg er virkelig vild med duften, og må have købt den på et tidspunkt.

Maria Nila Heat Spray: Denne spray har jeg prøvet før, og den fungrer super godt for mig. Konsistensen er cremet og lækker, den tynger ikke håret og så dufter den bare dejligt! Jeg er kæmpe fan af Maria Nilas emballage, og er generelt bare glad for deres produkter.

Starskin Peeling Puff: Boxen “sjove” produkt, da det er anderledes og ikke noget jeg tidligere har set eller prøvet. Det fungerer fint, men det er lidt omstændigt sammenlignet med andre peelings.

Grown Alchemist Day Cream: Denne creme har jeg prøvet før, da den også var i GOODIEBOX som blev lavet i samarbejde Elements (fantastisk box). Det er en rigtig lækker creme, og jeg er VILD med emballagen. Den er så simpelhen så fin.

Og hvilket produkt fik så min stemme? Maria Nilas Heat Spray. Køb din box HER, og find din favorit.

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Svansø ready-to-eat supper