Avéne til undsætning mod uren hed

Svansø ready-to-eat supper

Reklame i samarbejde med Svansø

Svansø har lavet tre suppevarianter, som blot skal opvarmes, og så er de klar til servering. Aftensmad på 5 minutter til de travle hverdagsaftener, når det er bedst. Det er selvfølgelig altid at foretrække at lave maden fra bunden, men let’s face it, vi hopper alle sammen over hvor gærdet er lavest ind i mellem. Og i de tilfælde er det altså bedre med noget sundere og mere nærende, end den lokale grillbar 😉

Alle supperne har en cremet konsistens og så indeholder de op til 67% grøntsager. Min søster og jeg delte en forleden til frokost, så der er til to portioner. Det er selvfølgelig alt afhængig af om det er til frokost, aften, forret – og om din kæreste spiser med 😉 Men hvis den toppes med croutoner eller brød ved siden af, så skal du nok blive mæt!

Jeg har en klar favorit, og det er gulerodssuppen med ingefær og chili. Den er godt balanceret, og har en rigtig god smag. Jeg kan både forestille mig den på en kold efterårsdag eller som en appetitvækkende forret. Den er bare lækker, og er det den mest kalorielette suppe med kun 41 kalorier pr. 100 g!

Dernæst kommer grønærtesuppen med kokos og ingefær som er meget frisk, syrlig og med et strej af Asien. Det er sådan en rigtig forårssuppe, som jeg egentlig også kunne forestille mig at spise kold (selvom det måske lyder mærkeligt).

Kartoffelsuppen med bacon og purløg har jeg det lidt svært med. Den falder slet ikke i min smag, da den har nogle smagsnuancer, som jeg ikke forbinder med en kartoffelsuppe. Men den er anderledes, og hvis man ikke er til den traditionelle, tunge – og til tider lidt smagsløse – kartoffelsuppe, så er denne her måske noget for dig. Top den evt. af med ristet bacon – man skal aldrig gå ned på bacon!

Supperne ligger til 21,95 kr., og det er sgu egentlig en meget fair pris, hvis I spørg mig.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Avéne til undsætning mod uren hed