Boscolo Budapest Hotel

Avéne til undsætning mod uren hed

Reklame

Jeg har helt glemt at dele det her fantastiske resultat med jer, som jeg fik på få uger. Jeg har altid lidt urenheder, men i nogle perioder går det bare amok. Heldigvis havde jeg lige været til et event, da det skete sidst, så jeg gik straks i gang med produkter som jeg fik dér. Produkterne er fra Avené, og de kan bl.a. købes på apoteket. Jeg har som sagt modtaget produkterne til et event, men indlægget er lavet på eget initiativ – og det er altså et bundærligt resultat!

Først vil jeg lige understrege, at billeder på ingen måde er redigeret ? farveforskellen skyldes, at det ene er taget om aftenen (da det var mørkt), og det andet er taget i løbet af dagen (da det var lyst). Selvom jeg står på vores lille, isolerede badeværelse, gør det ? åbenbart ? en forskel. Samtidig har jeg i mellem tiden været på ferie, så selvom det var nogle uger siden, da billedet blev taget, så er min hudtone lidt mere varm end vintergrå.

Jeg har brugt tre produkter, thats it. Jeg fik en renseskum, som skulle bruges morgen og aften. En dagcreme som materer og går ind og bekæmper urenhederne. Og en natcreme ? som faktisk er en maske ? der giver rigtig meget fugt.

Avéne Mattifying Foam (renseskum): Skummen er blød og lækker ? lige som den skal være. Den er særligt god til normal, kombineret og fedtet hud. Den har en matterende effekt, virker beroligende og irritationsdæmpende. Den fjerner både makeup, snavs, overskydende fedt og urenheder samtidig med at den har en sammentrækkende virkning på porrerne (sidstnævnte har jeg dog desværre ikke bemærket). Den er uden parabener og er mildt parfumeret. Brug den morgen og aften før du enten bruger dag- eller natcreme. Prisen er 165 kr., hvilket jeg synes er lige i overkanten, men den rækker langt. Og kan man egentlig brokke sig over prisen, når det virker?

Avéne Cleanance MAT (dagcreme): Det er en let og ?glat? creme, en rigtig fin konsistens. Den er oliefri og matterende, hvorfor den er særligt god til fedtet og skinnende hud. Den fungerer også rigtig godt, hvis du har en tendens til at skinne igennem din makeup. Den er generelt bare god under makeup, faktisk. Cremen regulerer talgproduktionen, indkapsler overskydende talg og derved gør den huden mat. Den er mildt parfumeret og uden parabener. Prisen er 150 kr., hvilket jeg synes er en meget fair pris for et effektivt produkt.

Avéne Soothing Moisture Mask (natcreme/maske): Denne maske har jeg brugt som natcreme, idet den sagtens kan sidde natten over ? hvis man har ekstra tør hud, som jeg havde, så er det faktisk en rigtig god idé at lade den sidde. Den er meget fugtgivende, og er god til tør, træf, irriteret og kedelig hud (dét kan jeg skrive under på). Den har et højt indhold af Termalkildevand, hvilket virker meget beroligende, plejende og fugtgivende på huden ? det er ligesom de der vandsprays, hvis I kender dem, de er GULD værd! Anyways, den er uden parabener og mildt parfumeret. Prisen er 150 kr., og det synes jeg også er en fair pris ? specielt da den er multifunktionel. I perioder med meget tør hud, bruger du den som natcreme ? og i de perioder, hvor din hud ikke er så fugthungrende, så bruger du den som maske. Det er altså smart!

Skriv endelig hvis I har spørgsmål. På apoteket kan I blive vejledt til hvilke produkter, der vil give jer et godt resultat – måske er det ikke dem jeg har brugt, men jeg er overbevist om, at I kan få skræddersyet en “pakke” som vil hjælpe jer.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Boscolo Budapest Hotel