Nyheder fra Nilens Jord

Fitness Essentials

Fitbit og CEP er sponsoreret produkter

Nike træningssæt
Det her er et af mine vildeste køb, altså rent prismæssigt. M-E-G-A B-I-L-L-I-G-T! Jeg gav 121 kr. for hele sættet, altså som i både trøjen og tightsne (hvis I var i tvivl om hvad et sæt var, haha). Hvor vildt er dét lige? Sættet koster normalt 900 kr., så jeg var meget excited, da jeg fandt det. Det er lidt tykkere end normalt, så det er perfekt som efterårs- eller vintersæt. Sættet er købt i Nike Outlet Store ude i Herlev, hvor jeg også køber størstedelen af mine sneaks. De kører outlet priser, og så kører de ofte med 30-70% oveni. Og det var så ved de 70%, jeg lige slog til 😉 De pink Nike sko er selvfølgelig også derfra, og dem gav jeg 180 kr. (!!!) for. Amen, jeg kommer aldrig ud fra den butik uden min. ét par sko.

CEP kompressionsstrømper
Se lige de her fede farver. Udover at de er fede, så er de også med til at optimere din træning, da det er kompressionsstrømper! Denne ankelstrømpe er fra CEP og hedder Low Cut Socks. Den passer perfekt i enhver sportssko og formen med anatomisk, polstret foddel forhindrer, at de glider ned og giver vabler. Fusserne holdes friske ved hjælp af de svedafvisende og fugtafledende fibre i stoffet. Anklen og foden bliver stabiliseret ved hjælp af den effektive mellemfodskompression, som også sørger for en fornemmelse af et godt og sikkert hold under ethvert trin. Man mærker trykket, men det er ikke for meget, jeg er blevet vild med at benytte kompressionsstrømper under min træning!

Fitbit Alta tracker
Jeg har fået mig en ny gadget (kalder man det ikke det?), og jeg er virkelig excited. Køb det lige HERFitbit er den perfekte makker, hvis du vil leve sundere eller vil røre dig mere. Du skal selvfølgelig selv gøre arbejdet, men uret holder styr på de kalorier du forbrænder, hvor mange kilometer du går og så kan du indtaste væske og mad, så du både tracker dit væskeindtag og dine kalorier. Uret er forbundet med en app via Bluetooth, som du kan få på din telefon, som giver dig det fulde overblik. Du kan også se udvalget målinger på uret – og klokken 😉

Fitbit findes i mange forskellige designs, der alle henvender sig til forskellige typer mennesker. Jeg har valgt Alta-modellen, der passer helt perfekt til mig. Uret i sig selv – rent stilmæssigt – er minimalistisk og stilrent. Jeg fik det i guld og med en pink gummirem til. Jeg skal have fat i nogle andre remme, jeg har både fundet en i sort gummi og en i lyserødt læder. Man kan nemlig skifte som man vil, så uret passer til dig – hvad end du skal på arbejde eller ned for at træne.

Fitbit Alta review modellen måler mit aktivitetsniveau i løbet af dagen, også når man sover. Desværre fungerer lige dén funktion ikke helt optimalt, men det gør resten! Det kan holde batteri i op til 5 dage, og kan oplades både i computeren og i stikkontakt. Uret registrerer alt aktivitet – hvad end du er ude og løbe, eller går frem og tilbage til toilettet. Du får et samlet overblik over forbrændte kalorier – både dem du forbrænder i hvile, på arbejdet og til træning. Uret er vandbeskyttet, og modstår derfor sved og regn – meeen det skal ikke en tur med i svømmeren eller badet 😉

Den “værste” funktion ved uret er, at det hver time giver en lille påmindelse i form af en vibration, om at du skal GET MOVING, hvis du ikke har gået 250 skridt i den pågældende time. Dét er altså noget der giver dårlig samvittighed, når man sidder 6-8 timer foran en skærm her midt i bachelorskriveriet 😉

Den smarteste funktion, som jeg ELSKER Fitbit for er, at når du får en SMS eller et opkald, så vises det på dit ur. Du behøves derfor ikke at have din mobil lige ved hånden (som jeg til tider ikke altid er god til). Du får også kalendernotits og andet – så længe uret er koblet på Bluetooth.

Nedenfor har jeg samlet en lille guide til nogle af de andre modeller, som Fitbit tilbyder. Du kan købe urene lige HER 🙂

Fitbit Blaze (til din bror eller kæreste): Et sporty ur med et stilfuldt design. Uret har en funktion der hedder FitStar, som er en videobaseret personlig træning med forskellige øvelser. Derudover får du også feedback på din træning, og med SmartTrack bliver både dine bevægelser og din træning registreret.

Fitbit Charge 2 (til yoga-udøveren): Uret er lidt større end Alta modellen, men stadig diskret og stilet. Uret minder dig om mindfulness, og du kan holde styr på din puls med funktionen Pure Puls. Uret måler din iltoptagelse, og har et program der hjælper dig med at slappe af ved hjælp af åndedretsøvelser på 2-5 minutter.

Fitbit Flex 2 (til svømmeren): Uret har et ultra slankt design, uden touchskærm, der er meget diskret. Uret indeholder alle Fitbits velkendte funktioner – men også SwimTracking, der registrer stortset alle former for svømning, gerunder også distance, tempo og kalorierforbrænding.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Nyheder fra Nilens Jord