Boscolo Budapest Hotel

Nyheder fra Nilens Jord

Reklame

Nilens Jord afholdte et ? tilsyneladende ? skønt event, som jeg desværre ikke kunne deltage i, da jeg var i Budapest. Udover at gå glip af en hyggelig eftermiddag, så var jeg selvfølgelig ærgerlig over, at jeg ikke fik nyhederne mellem hænderne. Jeg har dog ? heldigvis ? fået lov til at teste nogle af de meget fine nyheder, og jeg vil gerne dele mine første håndsindtryk med jer. Og se så lige de fine æsker!

De fleste kender jo efterhånden brandet, særligt de fine lerkrukker. Jeg har i hvert fald selv benyttet produkterne i maaange år, og har altid været tilfreds! For at gøre det ultra kort; Nilens Jord indeholder ingen parfume, ingen parabener og ingen æteriske olier. Brandet er DANSK, og de holder til lige oppe i Farum (hvor der også afholdes nogle vilde lagersalg, hvor køen bliver længere og længere, år for år).

Lip Liners
Der er bl.a. kommet lip liners i 6 rigtig lækre farver. Lineren skrues op og der medfølger en lille spidser i bunden af lineren ? hvor smart er dét lige? Jeg roder altid rundt efter min spidser, og nogle gange så er lineren lidt for stor eller lille, så den får et skævt snit. Dét vil ikke ske her! Jeg har testet nogle af stifterne et par gange, og umiddelbart så har de en god holdbarhed. De holder til lidt af hvert, og de sidder stadig fint på mig efter at have spist, drukket og kysset, haha! Teksturen er behageligt og jeg synes, at lineren er nem at bruge. Den er ikke for våd eller blød, så det fedter ikke ud over det hele, hvilket jeg har oplevet med andre linere. Jeg er godt tilfreds! Prisen er 99 kr.

Eye Shadow Palettes
Seee lige de farver! Hver palette indeholder fem farver, der spiller virkelig godt sammen. Det er mineralbaserede skygger, der enten har en mat- eller lettere shinyeffekt. De kan kombineres lige som man ønsker, og blendes nemt ud i hinanden. Prisen er 275 kr.

Matt Lips
Årh, det her er en skøn ? og anderledes ? nyhed! Læbestiften er flydende og giver et mat finish, hvilket er mega fedt. Den matte finish kommer fra hvidt ler, som er tilsat produktet. Applikatoren kender vi nok primært fra lip glosses, og det gør det super nemt at tilføre produktet. Jeg er ret glad for størrelsen, da den ikke fylder særlig meget – lille og fiks! Nilens Jord lover en holdbarhed på 6-7 timer, og jeg har selv haft rigtig gode erfaringer med holdbarheden efter en dag på job og en hyggelig kæreste-aften ude 😉 Det er klart en ny favorit hos mig! Prisen er 150 kr.

Alle produkterne kan købes på Nilens Jords egen hjemmeside, men de er også at finde i de fleste Matas butikker.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Boscolo Budapest Hotel