Budapest bound

Boscolo Budapest Hotel

DSC_1057

Mange har efterspurgt hvilket hotel vi boede på, da vi var i Budapest. Det er uden sammenligning det smukkeste sted jeg nogensinde har opholdt mig – så jeg forstår godt, hvis nogle af jer er blevet lidt vild med det. Vi boede på Boscolo Budapest Hotel, og jeg det har mine varmeste anbefalinger. Vi blev vitterligt behandlet som konger, jeg har aldrig oplevet så fantastisk en service. Der blev slet ikke “set ned på os”, selvom vi lå 20-30 år under gennemsnitalderen, eller fordi vi (eller nærmere jeg) rendte rundt i sweatpants, leggins og store trøjer. Morten er lidt træt af, at der ikke er nogle der kalder ham Sir mere 😉

DSC_1016

Billederne retfærdiggør slet ikke det smukke hotel, det SKAL opleves, hvis man er i Budapest. Og man kan sagtens smutte forbi, selvom man ikke bor der – der ligger nemlig både en restaurant og en bar, som er tilgængelig for alle. Der er kælet for hver en detalje, og der er en helt særlig stemning. Restauranten – hvor man også spiser morgenmad – var også en oplevelse for sig. Ord kan ikke beskrive det.

DSC_0887

Vi blev – som nævnt tidligere HER – opgraderet, og boede på et stort værelse med en fantastisk udsigt. Vi boede øverst på syvende etage, og det var vi rigtig glade for. Der var ingen støj i det luftlag, udover sirener fra diverse udrykningkøretøjer (som er ret voldsom sammenlignet med herhjemme). Hotellet har en rigtig fin spaafdeling, den er mere moderne end de termalbade, som Budapest er kendt for. Men skønt er det med pool, dampbad, sauna og en the lounge. Vi var dernede hver dag!

IMG_5374

Hvis I beslutter jer for at bo her, så betal det ekstra det koster at få morgenmaden med. Der manglede ingenting. Udover det der ses på buffeten er der fri champagne eller mousserende rosé, special kaffer og flere forskellige retter på bestilling. Vi fik pandekager og omelet, men der kunne også bestilles spejlæg, salater og traditionel ungarsk morgenmad. Det er vel at mærke inklusiv i prisen.

Som I nok kan fornemme, så fortryder vi ikke et sekund vores valg af hotel. Det ligger et stykke (15 minutters tid) fra centrum, altså hovedgaden og Donau, men kun 5-10 minutter fra den “dyre shoppegade” og banegården. Der er gode spisesteder lige om hjørnet, men alt det skal I nok høre mere om i et andet indlæg en af de kommende dage – promise 😉

DSC_1061 DSC_1060 DSC_1054 DSC_1008 DSC_0895 DSC_0894 DSC_0908DSC_0923

Udsigten fra vores altan på 7. og øverste etage.

1 kommentar

  • […] Vi spiste jo både morgenmad og to gange aftensmad (roomservice) på hotellet, så derfor er det lidt begrænset med spisesteder i guiden, når man tager i betragtning, at vi var af sted i 5 dage. I skal selvfølgelig ikke snydes for de sidste madbilleder, og jeg kan da kun anbefale jer alle sammen, at bo på det smukke hotel, som vi boede på. I kan finde et seperat indlæg HER. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Budapest bound