Review: Ocean Hill

Mit seneste køb

DSC_0816 2Denne her sag er jeg rimelig vild med. Generelt er jeg stor fan af meget af det, som Valentino designer. Jeg fandt faktisk mine bryllupssko ved et tilfælde her forleden – jeg forelskede mig øjeblikkeligt, og uden at vide det viste det sig, at de faktisk også var fra Valentino. Nu er der måske nogle af jer, der tænker: “BRYLLUPssko?!”. Og det er altså ikke fordi vi skal giftes, i hvert fald ikke lige nu. Sikkert heller ikke i nærmeste fremtid, hvis vi overhovedet skal. Men nu har jeg i hvert fald styr på skoene!

tempImageForSave

Tilbage til mit seneste køb. Denne her lækre overshoulder taske der har den perfekte størrelse! Måske endda lidt for stor? Den kan indeholde min pung, min mobil, diverse adgangskort til mine arbejdspladser, snacks, tyggegummi, en lille juice-/vandflaske og der er STADIG mere plads. Dét er fantastisk. Jeg kan godt lide, at den er anderledes. Jeg har lidt svært ved at lave større investeringer (ja, det er investeringer), hvis det er noget alle andre har. Jeg føler bare, at det er en “dille”, der så varer i et par måneder, og så er man bare so-last-month, hvis man går med det efterfølgende. Så jeg er meget mere til at købe noget anderledes!

DSC_0814 2

Tasken er fra Kassandra, hvor jeg oftest indkøber mine designer sko og tasker. Jeg er mest til at man kan gå ind på en hjemmeside, se tingene og priserne og så evt. gå ned i butikken og kigge nærmere – eller bestille det lige til døren. Min anden Valentino taske (som jeg faktisk ikke har fået vist jer ordenligt, shame on me) og min lille blå Alexander MQueen taske er også derinde fra.

Selvom den er anderledes har den stadig de velkendte Rockstuds i bunden, hvilket jeg synes er virkelig cool. Detaljerne er i guld, så den passer så fint til mine Rockstud støvler (som også er fra Kassandra). Jeg ville dog ønske, at remmen havde været lidt længere, for man kan ikke rigtig bruge den som crossbody. Men den er alligevel så stor, så det nok ville føles forkert, at bruge den som crossbody. Anyways, så er jeg vild med den!

DSC_0818 2

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Review: Ocean Hill