Januar måneds GOODIEBOX 2017

Februar måneds GOODIEBOX 2017

DSC_0819 2

Reklame. YES! Det er en lækker box denne måned, og det har nok noget at gøre med, at GOODIEBOX fylder 5 år. Jeg er desværre ikke en af dem, der har været med fra start, men jeg har været med i et år nu – min første box var nemlig deres 4 års fødselsdagsbox 😉 Alle produkterne i månedens box er full-size. Skynd dig at få fingrene i din GOODBIEBOX lige HER.

DSC_0834 1

Sleek Makeup i-Divine: Amen, det er jo LIGE mine farver. Jeg bruger udelukkende jordnære eller pastelfarver på øjnene. En sjælden gang i mellem noget mørkere, men aldrig for meget pang. Så denne her palette er lige mig! Jeg er glad for at se en palette i boxen, og ikke bare én enkelt shade. Det var nok månedens “overraskelse”, da jeg så at den lå der.

Luxie Beauty Brush: Den fineste børste som jo passer perfekt til paletten. Jeg er vild med designet, og den er rigtig blød. Jeg har desværre ikke fået testet den, så jeg kan ikke udtale mig om hvordan den virker. Men fin er den altså anyways!

Emite Makeup Diamond Creme: Denne her er lidt sjov, og jeg måtte lige swatche den til jer. Den kan bruges som highlighter, og jeg synes umiddelbart at konsistensen er rigtig lækker. Den skal give et diamond-look, og dét klarer den sgu godt. Jeg er dog ved at være lidt træt af den der highlighter-hype, så jeg håber ikke, at der kommer flere highlighters i de kommende boxe 😉

DSC_0838 1

Hevi Body Sugaring: Det her er mega spændende! Økologisk sugaring (som er hårfjerning, hvis nogen ikke kender til det). Jeg er en piveskid hvad sådan noget angår, men jeg er virkelig træt af skraberen! I kommer til at høre meget mere om Hevi, da jeg faktisk har indgået et lille “samarbejde” med dem – så det er lidt pudsigt, at denne her dukkede op i GOODIEBOXEN 😉

Unani Dermo Defense Face Mask: Jeg har faktisk lige testet denne maske, mens jeg gik og fik lidt styr på hjemmet. Den er ikke som andre masker jeg har prøvet. Den er i gelform og ret flydende – så pas på, når du trykker den ud. Den føles dejlig kølende og opstrammende. Jeg tror, at min hud havde brug for fugt, for der var ingen maske tilbage at mærke, da jeg skulle vaske den af. Min hud er dejlig blød nu, så den skal helt klart være en del af min beauty-week-rutine.

Alt i alt så er jeg godt tilfreds med månedens box. Jeg synes, at det er nogle gode og spændende produkter. Der er virkelig valuta for pengene, og der er ikke et øv-produkt, som jeg ville have skiftet ud. Jeg synes også, at der er god harmoni, når jeg kigger på boxen. Det er bare en rigtig mmmh-box, hvis det giver mening 😉 Boxen har en værdi på ca. 575 kr. Køb den lige HER.

Det eneste jeg synes er åndssvagt er rabatkoden til Jane Kønig. Jeg kan lidt fornemme, at koden ikke er den samme for alle. Jeg fik i hvert fald kun en rabatkode på 5%, hvilket er så godt som ingenting, hvis I spørg mig. Så jeg synes, at det var fuldstændig overflødigt.

DSC_0836 1DSC_0832 1

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Januar måneds GOODIEBOX 2017