Review: Ocean Hill

Januar måneds GOODIEBOX 2017

tempImageForSave

Reklame. Jeg er lidt sent på den, men bedre sent end aldrig! I får både en lille video, hvor jeg unboxer månedens box – og prøver et af produkterne -, og dette indlæg. Du kan stadig få fingrene i boxen HER 😉

Månedens tema er “Beauty Resolutions”, da januar for mange betyder en ny begyndelse eller en ny start. Og dette kan såvel være i forhold til vægttab m.v., men også i forhold til selvforkælelse og bedre beautyvaner. Boxen er derfor fyldt med produkter, der kan bidrage til nye og/eller gode beautyvaner.

Look Lips Lipgloss: En lipgloss i en rigtig fin baby-lyserøde farve! Den skulle tilføre læberne fugt, og så dufter den skønt. Jeg er ikke så god til lipgloss – primært, hvis jeg har løst hår, da der så er hår og klister over det hele -, men jeg glæder mig til at prøve, da farven er så fin.

Gosh Overnight Primer Oil Essence: Jeg har faktisk denne liggende, da jeg tidligere har fået den i en goodiebag, men jeg har aldrig fået prøvet den. Det er en oile som skulle gennemfugte huden. Den bruges om natten, så huden er klar til make-up dagen efter, eller som primer under makeuppen. Jeg kunne godt være lidt nervøs for om den fedter, da jeg har en tendens til at begynde at skinne i løbet af dagen, så jeg kommer nok til at bruge den over night.

The Body Shop All-in-one Instant Blur Eyes: En creme/primer til øjenområdet med farve i, som både skulle have en plejende og dækkende effekt. Den kan både bruges på øjenlågene til at prime før øjenskygge eller under øjnene til at dække sorte render og andre træthedstegn. Jeg glæder mig til at se effekten, og forhåbentlig “klatter” den ikke i mine små øjenrynker.

Etre Belle Triple Effect: Et tre-trins-sæt med maske, serum og creme. I burde næsten se videoen nedenfor, hvor I kan se masken in action. Dét var noget af en udfordring, men ikke desto mindre er min hud blevet opstrammet, kølet ned og lidt mere spændstig. Den har i hvert fald en effekt på mig til trods for, at den ikke sad helt som den skulle 😉

Nivea Essentials Facial Cleansing Wipes: Altid gode at have med på farten, med i kufferten eller derhjemme som en SOS. Jeg plejer at bruge wipes, hvis jeg har travlt (eller er doven). Der er det en virkelig god løsning, så du ikke går på kompromis med make-up rester eller lignende, der kommer til at sidde hele dagen eller natten. Jeg SKAL blive bedre til min rense-rutine, men nogen gange må man altså godt tage den nemme løsning. Jeg glæder mig til at prøve dem!

Natura Siberica Oblepikha Hand Cream: Et af mine absolutte favoritmærker. Det er en fugtgivende håndcreme med havtorn og tranebærfrøolie, der dufter skønt! Den absorberes hurtigt, og har en rigtig god konsistens. Emballagen er jo to-die-for, og dine hænder vil takke dig her i vinterkulden. Og så er den økologisk!!

Invisibobble The Traceless Hair Ring: Endnu en favorit. Jeg kan ikke få nok af de her elastikker, der er skånsomme mod håret. Jeg er kæmpe fan, og er rigtig glad for den farve, der var at finde i min box. I videoen nedenfor giver jeg et tip til hvad du kan gøre, hvis de mister deres form 😉

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Review: Ocean Hill