Summer shoes

Uplanlagte planer

tempImageForSave

Egentlig var meningen at jeg i ugen efter min ferie skulle have en helt ryddet kalender, da jeg har en sidste eksamen slut næste uge – som jeg for resten først begyndte at læse op til på min ferie. Jeg har hverken fulgt undervisningen eller læseplanen, så det var vigtigt, at jeg kunne gøre det i ro og fred i ugerne op til. Men jeg er bare rigtig dårlig til at sige nej, og derfor er jeg endt ud med en meget fyldt kalender.

I dag har faktisk ikke været så slem. Jeg var inde forbi byen, for at hente noget som jeg bestilte for nogle uger siden. Det er ikke til mig selv, men alligevel har jeg haft sommerfugle i maven siden bestilling. Det er en meget, meget personlig gave, som jeg glæder mig til at give. Ellers har jeg bare slappet af, for jeg har haft det virkelig dårligt siden jeg kom hjem i går. Det føles mest af alt som en virus på balancenerven, da jeg er mega svimmel, valter rundt og har kvalme. Forhåbentlig er det (af uforklarlige årsager) bare jetlag ovenpå en 5 timers flyvetur, selvom det aldrig er sket for mig før.

I morgen har jeg ? som den kæmpe idiot, jeg er -, sagt ja til et aktivt event. Det er nok ikke gået nogle læsers hoveder forbi, at jeg har taget meget på. Det skyldes til dels, at jeg ikke har fået besøgt træningscenteret regelmæssigt, hvorfor min kondi er værre end nogensinde før. Jeg bliver vitterlig forpustet af at gå op til min lejlighed på anden sal. Derudover har jeg også haft problemer med min lænd efter min læseferie ? den er meget let påvirkelig, og driller altid i perioder hvor jeg sidder meget ned. Men jeg håber på, at svimmelhed og kvalmen er long gone i morgen tidlig, og at det ikke bliver nødvendigt at tilkalde lægehjælp 😉 Senere på dagen skal vi ud og hente et af vores nye skabe, og så er jeg nok lidt tvunget til hjælpe til med at samle det.

Mandag bliver en rigtig spændende dag. Som om det ikke er nok, at jeg skal til eksamen torsdag ? som jeg er rimelig nervøs over -, så har jeg da også formået at score mig en jobsamtale samme uge. Faktisk var jeg til jobsamtale i Handelsbanken for små 2 års tid siden samme morgen, som jeg skulle til mundtlig eksamen om eftermiddagen (spørg ikke hvorfor jeg gør det mod mig selv). Jeg er faktisk ikke interesseret i at stoppe i Handelsbanken, så hvis alt ender godt, og jeg får jobbet, så skal jeg til at jonglere med to studiejobs. Om det er en god idé? Næh, men det er helt sikkert en udfordring, som jeg vil give et skud, hvis det bliver aktuelt. Jeg har faktisk også klemt en tid ind til at få lavet negle, not smart, but I need it.

Tirsdag skal jeg både på arbejde og til event (Julie, for helvede). Jeg kunne simpelthen ikke sige nej til det her event, da det er et madevent. Og så er det oveni købet fin, lækker mad på en smuk location. Amen, det bliver da ikke bedre.

Og så kan man fristes til at tænke: ?Jamen, så er din kalender vel HELT fri dagen før din eksamen??. Og det ville nok også være det smarteste, men så blev jeg inviteret til event på Bella Sky med middag og foredrag. Igen, det der med mad, det er bare rigtig svært at sige nej til. For mig i hvert fald. Jeg skal af sted med min mor, og hende har jeg savnet rigtig meget på min ferie, og family comes first right? Siger jeg i hvert fald til mig selv.

Jeg prøvet så vidt muligt at planlægge hele mit liv, men alligevel bliver det bare aldrig som jeg har planlagt. For at være lidt alvorlig, så er det faktisk noget, som jeg gerne vil blive bedre til ? altså, at lade vær med at planlægge. For der er aldrig noget der 100% går efter ens plan alligevel.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Summer shoes