Summer shoes

Vacay beautybag

Nogle af produkterne er sponsoreret.tempImageForSave

En uge til afrejse. YAY! Jeg er så småt begyndt at pakke, og vil i dette indlæg vise jer nogle af de beauty produkter, der skal med mig på ferie.

Natura Siberica Frosty Berries: Jeg er rigtig glad for Natura Siberica, da det er økologisk, og mange af deres produkter nu også er veganske (YAY). Denne tandpasta er ingen undtagelse. Den har en mild bær- og mintsmag, og renser skånsomt tænder samt fjerner plak. Den indeholder vildt høstet sibiriske enebær, økologisk tranebærfrø olie, nordlige multebær og hindbær ekstrakter.

pHformula C-vitamin ansigtscreme: C-vitamin er essentiel for at forebygge ? og vende ? tegn på ældning af huden og pigment ændringer, hvorfor jeg synes, at denne creme er nærliggende at anvende som en “aftersun”. Solen gør jo netop at huden ælder hurtigere og pigmenten forandrer sig.  Denne creme er med højt koncentreret C-vitamin, som har en 24 timers fugtgivende egenskab. Derudover giver den også øjeblikkelig intensiv fugt, hvilket er nødvendigt efter en dag i solen. Det er jo egentlig en almindelig ansigtscreme, så du kan altså også SAGTENS bruge den udenfor solen 😉

tempImageForSave

Natura Siberica Body Butter: Duften af havtorn er mega intens og simpelthen så skøn. Butteren indeholder havtornolie fra Altaj, der nærer og fugter huden dybt. Elfin cedertræ olie nærer huden med essentielle fedtsyrer. Sibirisk rønnebærolie giver huden en skøn blødhed! Den er cremet og lækker, og designet er så smukt. Det er klart min favorit serie fra økologiske Natura Siberica.

Björn Axen Argan Oil Organic: En virkelig lækker hårolie, der dufter virkelig godt. Den er økologisk, hvilket jo er et kæmpe plus i min bog, og så har den en masse gode egenskaber. Den letter udredning, reparerer skadede hårspidser, beskytter farvet hår og er varmebeskyttende.

Maria Nila Cream Heat Spray: En varmebeskyttende produkt er et must i solen. Denne creamspray beskytter både mod UV-stråling fra solen, andre frie radikaler og varmebehandling fra stylingprodukter. Den virker både genopbyggende og plejende på skadet hår samt tilfører en smuk glans. Den dufter dejligt, og den tynger slet ikke mit hår. SKØNT! Køb HER.

tempImageForSave

Appeal4 neglelakker: Se lige nogle fine lakker i skønne sommerlige farver. De skal selvfølgelig med mig på ferie, så mine negle kan være fine. Køb HER.

Instant Effects Instant Lash Volumiser: Mine øjne er meget sensitive overfor øjenvippeserum (åbenbart), så jeg har indtil videre ikke fundet nogle, som jeg ikke reagerer negativt på. NU skal jeg prøve denne, som er designet til at kunne bruges under mascara om dagen eller henover natten. Produktet skulle give op til 25% fyldigere vipper på bare 2 uger (jeg håber). Den skulle også give en øjeblikkelig effekt, men den har jeg ikke rigtig oplevet.

Vichy Ideal Body Huile 3 Ors: Denne her olie bruger jeg egentlig mest som en all-round highlighter, da den giver et smukt perlemorsagtigt finish og en flot glød. MEN den er faktisk mere end det. Den plejer huden med en kombination af 10 olier der nærer, fugter, beroliger og blødgør. Den er velegnet til tør hud, og så dufter den fantastisk. Perfekt combi!

Flow Cosmetics Himalaya Salt Scrub: Jeg blev introduceret til dette finske mærke sidste år, og jeg er blevet rigtig glad for det. Denne her dufter af vanilje og appelsin, mmh. Det er et must med en scrub inden man skal ud og have lidt farve, for at få fjernet de døde hudceller. Huden efterlades dejlig blød, da den både bliver eksfolieret af saltet og fugtet af appelsinolien, der er i scrubben.

tempImageForSave

Beauté Pacifique fugtmaske: Fugt, fugt, fugt. Det er jo altafgørende, når huden udsættes for sol, klor- og saltvand, da det udtørrer huden. Denne maske genopbygger og løfter fugtniveauet i huden, så den er helt ideel at have med på ferien. Den er selvfølgelig også rigtig god at bruge, hvis du generelt lider af tør hud. Dét gør jeg i hvert fald her i vinterkulden. Masken skal virke min. 5-10 minutter.

Indlægget er skrevet på eget initiativ. Holdninger og meninger om produkterne er mine egne. Indeholder affiliate links. 
tempImageForSave

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Summer shoes