Tilbageblik på 2016

Summer shoes

IMG_3448

Ja, det er vinter. Og meget koldt. Men undertegnede skal en uge til sydens sol meget snart, og så skal kufferten fyldes med bl.a. sommer sko! I efteråret købte jeg tre par Stella McCartney sko, men sandalerne ligger stadig i æskerne, da de ikke er et godt match til regn og kulde. Jeg har virkelig glædet mig til at få taget dem i brug, og nu skal det meget snart være.

IMG_3447IMG_3446

Jeg er helt vild med espandrillosne (hedder det dét i flertal?). De er har nogle fine blonde-deltajer, og så er de nemme at stikke fødderne i, da der er elastik ved hælen. Og så er hvid og flet bare sommerligt.

De sorte sandaler er mega fede. Det er lige sådan nogle jeg har manglet. De har nogle lækre detaljer, men er stadig meget simple. De er virkelig fede, når de kommer på. De kan både bruges til jeans og en kjole, hvis du spørg mig.

IMG_3444 IMG_3445

Dem med plateu har jeg haft på et par gange allerede. Mærkeligt nok, er de alt for store – selvom de er samme størrelse som de andre, og dem passer jeg helt fint. Sådan er det jo med nethandel, og det der med at returnere, det er for besværligt. Jeg har et lidt hate/love forhold til dem. Første gang jeg havde dem på, fik jeg åbenbart vrikket om (det gik SÅ stærkt, så aner ikke hvad der skete). Lige ved Dybbølsbro st., og dér lå jeg – lang som jeg var. Jeg fik ikke taget fra, men der skete absolut ingenting, så jeg var virkelig heldig. Hverken jeg, min taske, mine sko eller mit tøj kom noget til. Ikke så meget som en skramme, et blåt mærke eller et hul. Jeg faldt direkte på hoften, og så ellers ned på langs. Så jeg var heldig. Folk kom stormende, så det må have set ret voldsomt ud. Men anyways, de skal lige have en sål i, og så er de good to go. Er de ikke lækre? Men også lidt farlige. Jeg går MEGA forsigtigt, når jeg har dem på. Haha.

IMG_3449 IMG_3450

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Tilbageblik på 2016