Tilbageblik på 2016

Kosttilskud og Den Vitale Cirkel

Nogle af produkterne er sponsoreret. IMG_4078I december måned var jeg inviteret til en workshop om næringsstoffer. Vi lærte om “Den Vitale Cirkel” (læs nedenfor), og så fik vi målt hvilke næringsstoffer vores krop manglede. Det var virkelig interessant, og jeg fandt også ud af, at jeg hverken er rug-, laktose-, hvede- eller glutenintolerant. Jeg har længe villet have det undersøgt, og nu blev det langt om længe gjort!

Ud fra de næringsstoffer jeg manglede blev jeg anbefalet nogle forskellige vitaminer og mineraler. Jeg blev anbefalet at tage:

Multivitamin: DailyCare multivitamin indeholder 13 vitaminer og 9 mineraler bl.a. A-, C- og D-vitamin, zink, selen og mange flere. Det er altid en god idé at tage en multivitamin, hvis du ikke er 100% sikker på, at du får alle de vitaminer og mineraler, som du har brug for gennem din kost. Men selvfølgelig må kosttilskud ikke træde i stedet for en varieret kost 😉

Krillolie: Denne lille pille er FYLDT med Omega-3 fedtsyrer. Olien kommer fra et lille skaldyr, også kaldet en lyskrebs. Der skal kun tages én tablet dagligt, og den er noget nærmere at synke end sædvanlig fiskeolie.

LactoCare Femine: Jeg blev også anbefalet mælkesyrebakterier, som er virkelig vigtige for vores tarme. Min krop havde brug for Femine 6 dages kuren, som er en intensiv mælkesyrebakteriekur med tranebærekstrakt. Efter at have taget den er jeg startet på de “almindelige” mælkesyrebakterier.

BioDrain: Jeg blev også anbefalet dette tilskud, da min lever trængte til en udrensning. Kosttilskuddet indeholder en lang række urter der hjælper med at bevare en normal leverfunktion og fordøjelse. Derudover støtter den lever- og galdefunktionen, samt medvirker til at eliminere affaldsstoffer og nedbryde fedt I mave/tarmkanalen. Jeg fandt dem til en meget god pris HER.

Jeg er også startet med at tage et kalktilskud – med magnesium, da det er godt for musklerne, når man træner. Det kan afhjælpe muskelspændinger og -smerter i forbindelse hermed.

denvitalecirkel-3-1024x860

Lidt om Den Vitale Cirkel

Den Vitale Cirkel er udformet af Dailycare og består af fire elementer: Vitaminer, Omega-3, mælkesyrebakterier og kalk. De fire elementer sikrer tilsammen, at du får de basisnæringsstoffer, som din krop har brug for. Alle har individuelle behov, så det her er basen og derfra kan du udbygge med dine egne behov (hvis du overhovedet har brug for yderligere). Dit apotek kan hjælpe og vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Vitaminer: Multivitamin er et rigtig fint supplement til en varieret kost – særligt hvis du er i tvivl om, hvorvidt du får alle de vitaminer, som din krop har brug for, gennem din kost.

Omega-3-fedtsyrer: Det her er en meget vigtigt fedtsyre, og mange danskere får slet ikke nok gennem kosten. Omega-3 kommer primært fra fisk eller skaldyr (vegetabilske kilder er bl.a. chiafrø, hørfrø(olie), valnødder og raspolie).

Mælkesyrebakterier: Mange maveproblemer kan skyldes mangel på mælkesyrebakterier. De er nemlig altafgørende for fordøjelsen – og kan være skyld i uro i maven, ikke-optimal afføring, mavesmerter m.v. Derfor, husk dine mælkesyrebakterier.

Kalk: Grundstenen for vores knogler og tænder! Og dem skal vi jo gerne have glæde af resten af livet, så det er ikke et af de mineraler, som man skal være i underskud af. DailyCares kalktilskud indeholder også D-vitamin – og fås tilmed med magnesium, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse og til nervesystemets normale funktion.

hazycam

Produkterne fik jeg til DailyCares event. Indlægget er lavet på eget initiativ. 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Tilbageblik på 2016