Kærlighedsophold

Turen går til…

budak_phototour30

BUDAPEST! I julegave af min kæreste har jeg fået en 5-dags tur til Budapest på det smukkeste hotel. Vi har – som tidligere nævnt – ikke været ude at rejse sammen i virkelig lang tid, så jeg glæder mig helt ufatteligt. Hverken min kæreste eller jeg har været i Budapest, men jeg har hørt rigtig godt om byen, hvor der både er meget at se, og så er der billige Michelin restauranter. YES, god mad til gode priser.

Der er spa på det hotel hvor vi skal bo – det er et af vores krav, medmindre vi er på solferie. Hvis man ikke har mulighed for at tage på stranden eller ligge sig ud ved en pool, så kan dagene godt blive lange. Vi skal af sted i februar, så det der med at rende ude i kulden en HEL dag, dét bliver for koldt for sådan en frossen pind som mig. Derfor er det godt med mulighed for at kunne bruge nogle timer på selvforkælelse. Ikke nok med at hotellet har en lækker spaafdeling, så er der også spabad på værelset. Arh, jeg glæder mig!

En ting er, at jeg elsker at rejse. Men det bedste ved at skulle rejse er PLANLÆGNING! Jeg har allerede planlagt ferie laaangt ind i fremtiden, jeg ved hvor vi skal hen og hvor vi skal bo. Morten ryster altid på hovedet af mig, men jeg elsker bare at planlægge rejser. Hvilken destination? Hvor skal man bo? Hvad skal man se? Hvor skal man spise? Hvad er must-try? Hvilke turistfælder skal man undgå?

Jeg vil meget gerne have jeres anbefalinger til Budapest! Eller hvis I har links til gode rejsetips, what-to-dos eller lignende. Jeg har allerede luret hos de første 10-15 bloggere, og fået noteret en smule, men kom endelig med jeres anbefalinger.

Vi håber også på, at kunne komme af sted sammen til sommer – men en ferie af gangen (prøver jeg at sige til mig selv). Jeg har allerede planlagt to ferier mere i 2017 – udover Budapest. Læs om den ene HER, den anden må I vente på lidt endnu 🙂

budak_phototour31

budak_phototour38

budak_phototour64

1 kommentar

  • […] Kæresteferie – af min kæreste fik jeg en ferie! Jaaa, langt om længe skal vi ud og rejse. Vi har prøvet, og prøvet, og prøvet at få planlagt en ferie, men der kommer hele tiden noget i vejen. NU skal det være. Læs mere HER! […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Kærlighedsophold