Turen går til...

Årets julegaver

Årh, jeg har fået rigtig gode julegaver. Jeg er YDERST tilfreds med årets høst. Hvor er jeg dog heldig, at blive beriget med så mange fine ting. Jeg kan mærke, at jeg er blevet mere voksen. De sidste 2-3 år har jeg ønsket mig mere fornuftige gaver. I år er ingen undtagelse, selvom der selvfølgelig også har gemt sig godter, tøj og beautystuff under træet.

Jeg har samlet nogle stykker af mine gaver, måske I kan få lidt inspiration til hvad der skal indkøbes til januarudsalget? Eller hvis I har fået nogle uheldige – eller dobbelte – gaver, der skal byttes?

KitchenAid Classic – YES, YES, YES. Jeg elsker at stå i køkkenet, at kokkere, at bage. Det er som terapi for mig. Men for fanden, hvor jeg hader at ælte, piske osv. Nu kan jeg rigtig slå mig løs med mit nye køkkenlir! Den er simpelthen så lækker. Det eneste minus er, at vi ikke rigtig har plads i køkkenet til at have den stående fremme. Det ender nok med, at jeg må stille nogle krukker i skabene – de er OGSÅ bare fine at have stående fremme.

hazycam

Nyt klædeskab – vi skal have en væg op ind til vores soveværelse. Siden vi flyttede ind har der været åbent ud til vores store gang. Jeg har IKKE villet have en væg, da jeg var bange for, at værelset ville virke mega lille (grunden til, at der ikke var en væg, da vi flyttede ind, er at der var et åbent køkken dengang. Køkkenet har vi nu i stuen). NÅ, men nu skal vi have en væg op. Og SÅ skal vi – langt om længe – have nogle ordenlige klædeskabe. Dét klædeskabssystem jeg har kigget på er bare lidt pricy, når man er på SU. Det er sådan et, som man HELT selv designer. Jeg har hele tiden udskudt det, da jeg ikke liiiige syntes, at jeg har kunnet undvære pengene. Men nu har jeg fået et unlimited gavekort til køb af skab! Og et gavekort til køb af tilbehør eller andre ting vi mangler inde i soveværelset. YES, YES, YES! Det bliver noget i stil med det nedenfor (bare HELT anderledes, hahaha, but you get the point). 

a5f79d47fb07ee7854b77918e6f95f17

Philips Steam&Go – denne her stod højt på min ønskeseddel! Jeg er sådan en type, der har mit tøj liggende hulter til bulter. Samtidig er jeg sådan en type, der ikke gider stryge mit tøj. Oooog så er jeg sådan en type, der bare har det krøllede tøj liggende, og er sur over at jeg aldrig har noget at tage på (fordi det jeg vil have på er krøllet), og så køber jeg noget nyt. DET ER SLUT NU. Denne fjerner nemlig krøller, folder og lugt ved hjælp af damp. Ikke 100% som et strygejern, men det skulle være NÆSTEN lige så godt.

GC310_55-RTP-global-001

Kæresteferie – af min kæreste fik jeg en ferie! Jaaa, langt om længe skal vi ud og rejse. Vi har prøvet, og prøvet, og prøvet at få planlagt en ferie, men der kommer hele tiden noget i vejen. NU skal det være. Læs mere HER!

KENWOOD microovn – da vi overtog lejligheden for 2-3 år siden, var både Morten og jeg på SU. Derfor var der ikke de store penge til at købe inventar for. Vi havde ingen microovn, men det sørgede min mor for, at vi fik. Tilgengæld var det ikke ligefrem den pæneste microovn. Derfor ønskede jeg mig i år en ny, da den anden har tjent sin værnepligt så fint. Ooooog, så var den faktisk også ved at brænde hele lejligheden af for noget tid siden, ved at mislykket popcorn forsøg. SÅ den trængte vidst også til at blive skiftet ud.

hazycam

Calvin Klein NatshortDKNY BH’erBirger Christensen ShopperBirger Christensen ToilettaskeWolford Leg FluidMichael Kors Minibag

hazycam

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Turen går til...