Salted Caramel Popcorn Opskrift

Kærlighedsophold

IMG_4186

Jeg havde bl.a. givet min kæreste et hotelophold i fødselsdagsgave. Og dét benyttede vi i weekenden. Det er skønt at komme væk fra dagligdagens rammer, hvor oprydning, madlavning og rengøring jo er en fast bestanddel. Når vi tager på ophold, har vi ét krav, og det er, at der er spafaciliteter. Derfor faldt valget denne gang på Comwell Korsør, som ligger en times tid væk fra hvor vi bor.

Vi havde bestilt en suite, som vi også havde sidst vi var af sted. Det der med at skulle bakke frem og tilbage på værelset, og kun have en seng at opholde sig i, er ikke lige os. Suiten havde et stort bådeværelse – med badekar og bruser -, et soveværelse, og en lille “stue” med bardisk og sofa. Derudover havde vi en dejlig stor altan med udsigt lige ned til den udendørs spa.

Vi havde et rigtig dejligt ophold, og kunne snildt have taget en dag – eller uge – mere. Vi var dog lidt skuffet over restauranten – de havde 1 forret, 2 hovedretter og 1 dessert, udover deres “café-retter”. Heldigvis lavede de en fandens god bøf bearnaise, men det var stadig et skuffende udvalg – specielt hvis man var vegetar, eller bare ikke var til oksekød (som deres to hovedretter bestod af). Morgenmad var virkelig ringe, udvalget var begrænset, og der var ikke kredset særlig meget for noget som helst. Vi ville hellere have brugt lidt ekstra tid i spaen, og have købt noget morgenmad på vej hjem.

Nedenfor kan I se lidt billeder fra vores kærlighedsophold 🙂

IMG_4203IMG_4189 IMG_4188 IMG_4187IMG_4197 IMG_4183IMG_4190IMG_4191IMG_4204IMG_4207IMG_4206IMG_4205

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Salted Caramel Popcorn Opskrift